Timy Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 Mám psp SLIM a problem je v tom, že mé "tlačítko" hold si dela co chce a sama od sebe se nekdy zamkne,hledal jsem treba nejaky plugin abych vypnul celou funkci hold ale nic jsem nenasel,ma nejkdo prosim nejaky napad jak tohle vyresit ?:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 dat to do servisu ? opravit to ? ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chaozz Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Jestli mas po zaruce. Tak to rozdelej a koukni se jestli to tam neni nejak uvolneny. Jinak servis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Timy
Mám psp SLIM a problem je v tom, že mé "tlačítko" hold si dela co chce a sama od sebe se nekdy zamkne,hledal jsem treba nejaky plugin abych vypnul celou funkci hold ale nic jsem nenasel,ma nejkdo prosim nejaky napad jak tohle vyresit ?:?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts