gribarna Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2009 Prosím poradí my někdo včera my přišla hra Call of duty 1,3.Když je dám do ps2 oběví se my tam the analog controller(dualshock2)is not deteced .pleas insert an analog controller port1 and press the x.Ps2 jsem zakoupila na aukru i s těmy hry ostatní hry my pouštět dou :( včem to může být? Citovat
Spilif Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2009 No je to asi hloupost ale jsou u PS2ky originál ovladače Sony? Citovat
xDCx Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2009 Neni to hloupost, prostě to chce originál PS2 ovladač zapojit, mě to taky psalo u hry NFS ProStreet. Citovat
gribarna Odesláno Prosinec 15, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2009 gribarna napsal: Prosím poradí my někdo včera my přišla hra Call of duty 1,3.Když je dám do ps2 oběví se my tam the analog controller(dualshock2)is not deteced .pleas insert an analog controller port1 and press the x.Ps2 jsem zakoupila na aukru i s těmy hry ostatní hry my pouštět dou :( včem to může být? xDCx napsal: Neni to hloupost, prostě to chce originál PS2 ovladač zapojit, mě to taky psalo u hry NFS ProStreet. Promin že otravuji:)ale nevím zda je orginál ale od sony by měl bít je to na něm napsané,ale myslím že tam chybí jedna jehlička mohlo by to bít také tím? Citovat
Spilif Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2009 gribarna napsal: Promin že otravuji:)ale nevím zda je orginál ale od sony by měl bít je to na něm napsané,ale myslím že tam chybí jedna jehlička mohlo by to bít také tím? Tak jestli mužeš tak sem hoď foto Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.