VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Potřeboval bych notebook co by zvládal graf. aplikace, aby to byla prověřená značka s cenou tak do 25k. Za doporučení pošlu thanks a crdts. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Pokud na grafiku tak kup macbook- http://www.alza.cz/apple-macbook-bily-en-d143232.htm , stoptocentně nebudeš litovat a přez DB můžeš jet i současně wokna/linux. PS: Lepší značku a kvalitu sotva za tyhle prachy najdeš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Doporučuji HP ProBook: http://www.alza.cz/SearchAdvanced.asp?CatID=&limit=0∏=0&pn=PriceDown&EXPS=HP+ProBook Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 U toho Macbooku je ta cena přemrštěná :roll: za 25 táců můžeš mít čtyřjádro, dvojnásobnej HDD a i lepší grafiku ... Šel bych do jednoho z těhlech dvou ;) http://www.alza.cz/hp-pavilion-dv6-xxxx-d137715.htm http://www.alza.cz/asus-n61vn-d139970.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 A nebyl by nějaký s větším displejem? Takhle ve škole určitě budeme dělat grafiku a já bych ho potřeboval když bych byl mimo domov tak abych na něm mohl dělat např. v AutoCADu a na malý ploše z toho prý bolí oči:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 keny a co si čekal? Platí se za značku, systém. Apple je značka, systém je propracovanej, stabilnější jak wokna a aplikací je na to stokrát více, pokud chceš dělat kvalitní grafiku a mít nástroj, který se ti doslova po pár měsících nerospadne tak jedině macbook. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RaiN1468624112 Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Tak do tohoto Macbooku bych v životě nešel. Věci od Applu jsou luxusní, to ano, ale také velice drahé. Ale abych neapeloval pouze na značku, či peníze, tak moje argumenty jsou: 1) Malý display 2) Malé HDD 3) Malá operační paměť 4) Anglická klávesnice (takové notebooky jsou o dost levnější) 5) Nemá to Blu-Ray (na dnešní dobu říkám SHIT) http://www.alza.cz/sony-vaio-fw51jf-h-d142228.htm Sony je značka na stejné úrovni a myslím si, že toto je řádově o dost lepší notebook, než ten MacBook a to prakticky ve všem. Já osobně nepatřím mezi lidi "Čumte, jsem best, mám tuhle uber good značku", ale mezi lidi "a já mám Quad Core". P.S: To co píšeš JerRry jsou, s prominutím, nepodložené hovadiny. Tvrdit "Kup si jedině tohle, nic jiného" je celkem blbost. Co se týče mé osoby, programy, které potřebuju na MacBook nejsou, bohužel. <^KeNnY^>: To rozlišení je doslova "humus" a to jsem relativně slušný. Pokud chce dělat v Autocadu, tak 15" a FULL HD je minimum pro precizní práci. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Když macbook, tak jedině macbook pro 15".... jinak vem SONY vaio, HP, nebo DELL XPS.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Co jsem čekal ? Že mu tam dáš něco rozumnýho :dozey: Aplikací je víc než na Win jo ? :lol: Navíc se pořád bavíš o OS, ten si může nainstalovat i na tyhle ntb, který mají lepší HW ;) a ještě k tomu 13 palců :roll: Jestli chceš něco s větší obrazovkou, tak http://www.alza.cz/hp-pavilion-dv7-xxxx-d137716.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Tak do tohoto Macbooku bych v životě nešel.Věci od Applu jsou luxusní, to ano, ale také velice drahé. Ale abych neapeloval pouze na značku, či peníze, tak moje argumenty jsou: 1) Malý display 2) Malé HDD 3) Malá operační paměť 4) Anglická klávesnice (takové notebooky jsou o dost levnější) 5) Nemá to Blu-Ray (na dnešní dobu říkám SHIT) http://www.alza.cz/sony-vaio-fw51jf-h-d142228.htm Sony je značka na stejné úrovni a myslím si, že toto je řádově o dost lepší notebook, než ten MacBook a to prakticky ve všem. Já osobně nepatřím mezi lidi "Čumte, jsem best, mám tuhle uber good značku", ale mezi lidi "a já mám Quad Core". P.S: To co píšeš JerRry jsou, s prominutím, nepodložené hovadiny. Tvrdit "Kup si jedině tohle, nic jiného" je celkem blbost. Co se týče mé osoby, programy, které potřebuju na MacBook nejsou, bohužel. Patři si mezi co chceš, ale ja preferuji OSX a to v každém směru, kam se hrabou widle.. nejdřív zkus a pak kecej.. Jinak 15-ka je uplne o necem jinem, sam ji mam a zahraju si na dual bootu cokoliv na plne detaily, ale tady de o kvalitu a troufám si říct ,že macbook je v tomhle směru hodně napřed. Jinak na grafiku je nejlepší OSX.. to si nenechám rozmluvit.. EDIT:kenny - to je samozřejmě také možné, ale ten upravený OSX neni produktem apple, je to warez verze.. EDIT2:army-k- gratuluju, nato si přišel sám? ..jinak na apple je i photoshop, corel a navíc iWork.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 No řekněmě, že na grafiku je nejlepší grafickej program, místo os:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 S tou obrazovkou jsem se špatně vyjádřil - zase chci aby to šlo přenášet, protože mám v plánu nosit ho i do školy a představa jak tahám denně 17,3' není moc pěkná:) Obrazovku tak 16' max Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RaiN1468624112 Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 JerRry: Nechápu co znamená "nejdřív zkus a pak kecej..". Já nepatřím mezi vaši věkovou skupinu 15 let, tak se podle taky toho chovej. Co se týče OS, kdybych to měl brát z pohledu IT, tak nejlepší je bezkonkurenčně Linux. Zpráva serverů v pohodě, podpora vícejaderných PC (servery), nic to nežere atd. Mimochodem OS neslouží k tomu, aby se jím člověk kochal, ale k tomu, aby perfektně fungovali všechny aplikace, které člověk potřebuje k práci. Aktualizované Windows jsou spolu s dobře nastaveným firewallem celkem slušně stabilní systém, pro normálního uživatele. Jestli Mac nebo Win, to záleží čistě na uživateli, nicméně je obrovská HOVADINA tvrdit, že MAC je o dost lepší...naprostá kravina. http://www.alza.cz/sony-vaio-fw51jf-h-d142228.htm <^KeNnY^>: Pokud to budeš brát osobně, tak jsi akorát vztahovačný. Až budeš starší, tak pochopíš, proč nemám rád dětský pohled na svět, jako má tady JerRry(nic proti). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 S tou obrazovkou jsem se špatně vyjádřil - zase chci aby to šlo přenášet, protože mám v plánu nosit ho i do školy a představa jak tahám denně 17,3' není moc pěkná:) Obrazovku tak 16' max Tak v tomu případě souhlasím s RaiNem, asi bych šel taky do Vaia :) //EDIT: To s tim věkem mam brát osobně ?:-x //EDIT2: Byl joke ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Full HD se bude hodit :-) a o prázdninách na něm můžu hrát a sledovat filmy na Blu-ray Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 U toho Macbooku je ta cena přemrštěná :roll: za 25 táců můžeš mít čtyřjádro' date=' dvojnásobnej HDD a i lepší grafiku ...Šel bych do jednoho z těhlech dvou ;) [url']http://www.alza.cz/hp-pavilion-dv6-xxxx-d137715.htm[/url] http://www.alza.cz/asus-n61vn-d139970.htm ctyrjadro na notebooku? :D To jsem myslim ze videl jen u alienware a notebook stal nejak 100k myslim... Ja jsem si koupil nevyzvednuty Dell z irska, proslo to prez ceskou firmu za 27500. 15.6", 4GB 1066MHz, 2.4GHz dual core, 1GB ati grafika, 500GB 7200 rpm, Full HDcko (ano, tedka zase nejakej chytrolin rekne to je picovina na tom mit HD, ale nic lepsiho jsem si nepral, suprovy obraz :P) Kvalitne zpracovany. Model Dell Studio XPS 16 (v CR tento model by stal asi 50-60tis.) s 3 letou zarukou u tebe doma. Oprava do 3 prac. dnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 MSI třeba dělá 4 jádra:D Quad core... Nebo už jsou i7 (hp kolem 30k):D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RaiN1468624112 Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Quad Core je samozřejmost pro práci. Za 32 000 se dá koupit fujitsu siemens. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 ctyrjadro na notebooku? :D To jsem myslim ze videl jen u alienware a notebook stal nejak 100k myslim...Ja jsem si koupil nevyzvednuty Dell z irska, proslo to prez ceskou firmu za 27500. 15.6", 4GB 1066MHz, 2.4GHz dual core, 1GB ati grafika, 500GB 7200 rpm, Full HDcko (ano, tedka zase nejakej chytrolin rekne to je picovina na tom mit HD, ale nic lepsiho jsem si nepral, suprovy obraz :P) Kvalitne zpracovany. Model Dell Studio XPS 16 (v CR tento model by stal asi 50-60tis.) s 3 letou zarukou u tebe doma. Oprava do 3 prac. dnu. Mrkni na ten druhej odkaz :P Intel Core 2 Quad => Čtyřjádro ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Teď se rozhoduju mezi tímhle: http://www.alza.cz/sony-vaio-fw51jf-h-d142228.htm a tímhle: http://www.alza.cz/asus-n61vn-d139970.htm pls poraďte:idea: EDIT: Můj osobní názor: ten ASUS má lepší poměr cena/výkon :), ale zase nemá Full HD :( a blu-ray (ten bych klidně oželil) a ten SONY Vaio nemá takový výkon :(, ale zase má Full HD. Nwm co si vybrat, protože to nechci jen na graf.aplikace, ale i na zábavu :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RaiN1468624112 Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 VOndy: Asus určitě ne. Netbooky dělají dobré, ale co se týče notebooků, tak Asus je stále průměrná značka, nic víc. Myslím si, že FULL HD a Blu-Ray mechanika jsou dost silné argumenty. Kreslit ti půjde na tom líp a dost her si taky zahraješ. Sony Vaio je dobrá volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Jiank obecne dobre znacku : Lenovo, Dell, FS, Sony, atd, atd, nejakej no-name, acer Pokud si potrpis na designovou stranku, tak jak rikam, mam dell a fakt supr vzhledem k tomu za kolik jsem ho vzal/zaruka/cena. Sony je uz asi nejvic o designu, ale, jako vsechny hezci notebooky, plastak - fakt neocekavej vhledem ke kvalite zpracovani o asus bo tak... Opravdu nesleduj cena/vykon a neudelej chybu koupit acer. Kazdy kdo koupi pak jenom smrdi na reklamacich. To ze je nejakej notebook drazsi, ma duvod (at uz jde o znacku nebo zpracovani. Ale cenu znacky muzes +/- zjistit i porovnanim s jinymi modeli) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RaiN1468624112 Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Sim3to: Lenovo je momentálně nejhorší značka notebooků, řekl bych že i Acer vydrží víc, než právě Lenovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smaky Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Nic ve zlim,ale každej si bude hold stát za tou svojí značkou.Já kupodivu mám dobré zkušenosti i s tolik ''oblíbeným'' acerem,měl jsem ho 3 roky,sice pak už vypadal celkem na prd,ale 3 roky je celkem dlouhá doba a jel celou dobu ok.Asus..Kapitola sama o sobě,problém jsem s ním neměl,teploty super,ani hlasitej moc nebyl,prostě ok.IBM (starší notebook) můžu přeskočit,bez problémů,fujitsu siemens (starší cca, 1 rok)...Až na pár drobností také v pohodě.Akorád jeden zásek mám u Toshiby A200,nevím jestli je to moje chyba,ale notebook se mi po 1,5 roku zcela rozložil.Spadnul mi jednou z topení,ale to i ten acer a to vydržel v pohodě.Celá toshiba se rozložila,závity se ulomily,pant se zlomil,prostě s touhle značkou prostě nemám dobrý zkušenosti.Ale zase na druhou stranu jsem měl třeba špatnej kus,nebo prostě nevydržela ten pád,nevim.Ale prostě nemůžete určovat žádnou značku,jestli je dobrá nebo ne.Určitě bych u každý značky našel pohnojenou sérii notebooků a to bez debat...Takže asi tak. Jinak k topicu,doporučoval bych nějakej pavillion a nebo vaio či dell,ale za ty si připlatíš. Osobně bych šel do tohoto vaia,ale záleží kolik máš peněz.Ale cena/výkonu/kvalitě je opravdu perfektní http://www.alza.cz/sony-vaio-cw1s1e-r-cerveny-d140703.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Sim3to: Lenovo je momentálně nejhorší značka notebooků, řekl bych že i Acer vydrží víc, než právě Lenovo. ohohohohooooo :D Sice jsem lenovo nemel, ale prosimte, nerikej mi, ze je neco lepsi nez acer... kazdyho koho poznavam a ma acer tak toho lituje (samozrejme existuje par vyjimek, prece jenom nemuze firma vyrabet 100% ksunt) Samozrejme nemuzeme soudit celou vyrobu lenova. I oni maji plastaky.... Uz je to tu snad 100x. Dnesni vyrobky stoji leda tak za hovno. Nevydrzi jako vyrobky pred nekolika lety - nebo i desetilety. Skuste si dneska koupit pracku, ktera vydrzi napr 20 let... to same i s chladnickou... vec nemozna. Lenovo samozrejme vyrabi i levnejsi varianty, ale ty "manazerske", o kterych jsem mluvil, se vyrabi i z lepsich materialu (temi materiali myslim horcik, magnezium, hlinik, titan atd atd...). Pochybuju ze by mel zajem o thinkpad. Thinkpad ma design na bodu mrazu. Muj dell je designove dobre zpracovany a ma hlinikove okraje+cast displeje(zasrany okraje, poskrabali mi moje hodinky :D). Zavisi kolik penez do toho chce vrazit a jak chce aby mu notebook vypadal. -------------------------------------------------------------------------- Pokud chces design + vykon = dell, sony, mozna i nejaka ta toshiba pokud chces ciste vykon, tak nejakej lepsi lenovo, dell, FS -------------------------------------------------------------------------- Ale fakt mi nerikej ze acer je lepsi nez nektery notebooky.. :D Dat na notebook 18" misto num. klavesnice nejakou MULTIMEDIALNI KLAVESNICI... lol ! xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RaiN1468624112 Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Sim3to: Lenovo je momentálně nejhorší značkou notebooků, jaká kdy snad existovala. To že Lenovo hojně využívájí manažeři, je nesmysl. Lenovo vyrábí nespolehlivé notebooky, reklamace trvá, šasi oproti konkurenci nic moc. V práci jsem měl http://www.mironet.cz/lenovo-thinkpad-t500--t9600--154quot--4gb--320gb--dvd--ati-hd-3650-256-mb--bt--ctecka-otisku-prstu--w7p+dp101399/ a ihned byl vyměněn za Fujitsu Siemens. 35 000kč pro mě není "levná varianta" a jít řádově výš -> tam Lenovo dost pokulhává. Lenovo už dávno není IBM a když to napíšu dost slušně, tak se ty jejich notebooky doslova serou. Osobně znám 4 lidi co si Lenovo koupili a velmi brzo ho vyměnili za něco o dost lepšího. Pokud se zeptáš někoho, kdo vlastní shop, sám ti potvrdí, že s Lenovo jsou velké problémy, ještě větší než s Acerem. U Aceru totiž člověk aspoň ví, že si kupuje laciný, nekvalitní notebook (netbook se jim celkem slušně povedl), u Lenova to stále někteří nevědí. Jinak všechny značky mají levnější i dražší notebooky, i takový Acer. Ano, i Acer prodává velice kvalitní notebooky, ale ty jsou drahé. Já osobně preferuji značku Fujitsu Siemens, Sony a Dell. Kdybych si měl koupit notebook, tak minimální konfigurace je Quad Core, Blu-Ray, Full HD Display, 1TB disk, 4GB ram...cca 35 000kč. Kdybych si měl koupit něco z té lepší, tak bych chtěl dotykový FULL HD display, takže nějaké to Tablet PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
VOndy1468624023
Potřeboval bych notebook co by zvládal graf. aplikace, aby to byla prověřená značka s cenou tak do 25k. Za doporučení pošlu thanks a crdts.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
32 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.