Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

pomoc s opravou xka. jsem na dně

Otázka

Odesláno

Zdravím. Stala se mi ta nejhorší věc. Dnes mi přišlo xko z opravy, ale ve stejném stavu jako jsem ho odeslal. Měl jsem ho flashnutej a před odesláním jsem ho nechal dát uplně celej do kupy ale jak se zdá tak Sxxxxxé na to přišli.

Chtěl jsem požádat o pomoc jestli někdo netušíte kde bych mohl nechat xko opravit a za kolik ??? Jestli nebude lepší koupit nové.

Jo a porucha byla RRoD, jak nečekané. Jsem z toho docela dost smutný :cry:

prosím pomoc

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Exter999: Co to tady placas za nesmysli ?? Do liteon nejde dat orig FW protoze nejde ani vycist....

Jinak s RROD je to na hovno vrati se to zpet i po oprave delal sem jich nekolik a vsechny az na jeden casem znova ten samej RROD u nekterejch tejden, Mesic, dva tri.. u nekterejch se povedlo znova opravit na chvili a pak uz ani tuk.

Podle me vycist musi jit,ale nejde vratit zpet,ale to muze potvrdit jen nejakej Flascher

• 0
Odesláno
Zdravím. Stala se mi ta nejhorší věc. Dnes mi přišlo xko z opravy, ale ve stejném stavu jako jsem ho odeslal. Měl jsem ho flashnutej a před odesláním jsem ho nechal dát uplně celej do kupy ale jak se zdá tak Sxxxxxé na to přišli.

Chtěl jsem požádat o pomoc jestli někdo netušíte kde bych mohl nechat xko opravit a za kolik ??? Jestli nebude lepší koupit nové.

Jo a porucha byla RRoD, jak nečekané. Jsem z toho docela dost smutný :cry:

prosím pomoc

Tomu neverim! Mal si velmi poskodenu nalepku-plombu, alebo si ju tam ani nemal. Tak sa necuduj, ze ti to vratili neopravene.

• 0
Odesláno
Tomu neverim! Mal si velmi poskodenu nalepku-plombu, alebo si ju tam ani nemal. Tak sa necuduj, ze ti to vratili neopravene.

Nemusle mit poskozenou zadnou a vratili to uz takovej par pripadu bylo ..

Ptal jsem se flashera a ten rikal,ze to jde.:-)

To by mne zajimalo kterej chytrak ti tohle rekl "pozor neni flasher jako flasher", Liteon nejde vycist Orig FW celej...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu