LIB0R Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Zdravím zkouším nainstalovat CODMW2 a nejde mi to když vložím DVD do mechaniky načte se mi na obrazovce jen XBOX 360 jinak nic kdo ví co s tím prosím pomozte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Takže sa ti hra vôbec nezobrazí .. Aký máš fw ? Keď 1.6 , tak k tomu len vypál activate.iso a ideš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sada23 Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Jinak ta hra se neinstaluje:):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Jinak ta hra se neinstaluje:):) Asi myslí na HDD ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
LIB0R
Zdravím zkouším nainstalovat CODMW2 a nejde mi to když vložím DVD do mechaniky načte se mi na obrazovce jen XBOX 360 jinak nic kdo ví co s tím prosím pomozte.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.