2k8 Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Dobrej den. Chtěl bych se Vás zeptat, jest-li, nebo jak mám získat soubor .dvd, když v raru mám pouze soubor iso... Chtěl bych se Vás teda zeptat přes jaký program to jde vytvořit (to .dvd) :bash: Omlouvám se za to, jest-li to tu někde je.:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tyrantx Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Mužeš si to otevřít ve winnararu a extrahovat video_ts popř. i audio_ts a pak to hodilš do vypalovačky na dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Mužeš si to otevřít ve winnararu a extrahovat video_ts popř. i audio_ts a pak to hodilš do vypalovačky na dvd čo ? :D totálna blbosť :lol: Inak , keď to prejdeš v abgx360 , tak ti to vytvorí .dvd .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 2k8 Odesláno Prosinec 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Nemohl by někdo líp popsat to v tom agbx360?? Prosím, byl bych moc vděčnej a dám mu THANKS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Nemohl by někdo líp popsat to v tom agbx360?? Prosím, byl bych moc vděčnej a dám mu THANKS. Staci hledat ..... http://console-forum.net/showthread.php?t=57624 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tyrantx Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Neni to blbost když maš udělane iso :-)s dvd souboru hotovych vts stop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Neni to blbost když maš udělane iso :-)s dvd souboru hotovych vts stop Toto je XBOX 360 sekce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Neni to blbost když maš udělane iso :-)s dvd souboru hotovych vts stop toto je x360 sekcia .. btw , v abgx si len najdeš .iso , dáš launch a máš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tyrantx Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Jaj tak to sry za spam nekoukal jsme na lekci v chatu thx za upozornění:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
2k8
Dobrej den. Chtěl bych se Vás zeptat, jest-li, nebo jak mám získat soubor .dvd, když v raru mám pouze soubor iso...
Chtěl bych se Vás teda zeptat přes jaký program to jde vytvořit (to .dvd) :bash:
Omlouvám se za to, jest-li to tu někde je.:!:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.