Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Formátování disku C pomoc

Boos27

Otázka

20 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Ahoj, potřebuju naformátování disku C ale nejdeme protože je pod ochranou tak bych potřeboval poradit o nějakém programu nebo nějakou radu hledám ale nikde jsem nic nenašel, potřebuju přeinstalovat windows

no jestli na disku c maš system tak to fakt nenaformátuješ

jdená možnost je necht nabotovat cd windows a tam to naformátovat a přeinstalovat windows

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

No pokud vůbec nevíš jak na to, asi bych to být tebou nechala někomu zkušenějšímu.

Jinak nejjednodušší cesta je vypálit si boot CD - prostě instalačka s Windows. Hodit do mechaniky, dát restart systému a jít do boot menu - kaaždý pc to má jinak - při startu mačkáš nějakou klávesu - většinou to bývá F10, nebo F8 - to musíš prostě najít. Na startovací obrazovce by ti to krátce mělo být vidět jakou klávesou tam vlezeš.

No a pak pokračovat dle instrukcí na obrazovce... Ale pokud vůbec nevíš co děláš, nevim nevim jestli bys to neměl nechat někomu zkušenějšímu.

Odkaz ke komentáři

• 0
me se jakoby spousti instalace, pak mi to rekne jetli chci xp opravit neo nainstalovat, a kdys dam nainstalovat tak mi to prave rekne at pripojim hdd

Tak tohle je problém xpček - třeba na notesu nejdou naistalovat aniž máš upravenou instalačku, která obsahuje ovladače na SATA disk.

Takže buď si najdi XPčka s ovladači na SATA disk, nebo visty, nebo win7 tam problém už nebude.

Odkaz ke komentáři

• 0
Zuzkys omg je krasný ,že si to tak podrobně vysvětlil ,ale myslím ,že to pochopil i o demě :-/ ....

Myslíš jo... pokud vím, tak si nic o verzích xpček nepsal, takže klídek.... nemáš monopol sem psát jen ty a navíc ty tvoje OT. Já mu od začátku vysvětluju proč to nejde a jak to nejlépe udělat.

K tématu: Ty máš nějakou instalačku windowsů? Pokud už máš třeba xpčka, tak ti hodim za chvíli stránku až ji najdu, kde jen stáhneš právě ty SATA ovladače a jen jen do toho naimportuješ a znovu vypálíš. Takhle bys nemusel znovu stahovat celou instalačku.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu