Boos27 Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Ahoj, potřebuju naformátování disku C ale nejdeme protože je pod ochranou tak bych potřeboval poradit o nějakém programu nebo nějakou radu hledám ale nikde jsem nic nenašel, potřebuju přeinstalovat windows Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 strc tam bootovaci cd windowsu pka dej jen install a format a on se ti naformatuje a pka rovnou i nainstaluje ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dodna407 Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Ahoj, potřebuju naformátování disku C ale nejdeme protože je pod ochranou tak bych potřeboval poradit o nějakém programu nebo nějakou radu hledám ale nikde jsem nic nenašel, potřebuju přeinstalovat windows no jestli na disku c maš system tak to fakt nenaformátuješ jdená možnost je necht nabotovat cd windows a tam to naformátovat a přeinstalovat windows Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Ale pozor ,musíš mít nastavené v BIOSU botovaní z mechaniky při spuštění PC !! Aby se ti rozjela instalace Windowsů z CD ( DvD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 No pokud vůbec nevíš jak na to, asi bych to být tebou nechala někomu zkušenějšímu. Jinak nejjednodušší cesta je vypálit si boot CD - prostě instalačka s Windows. Hodit do mechaniky, dát restart systému a jít do boot menu - kaaždý pc to má jinak - při startu mačkáš nějakou klávesu - většinou to bývá F10, nebo F8 - to musíš prostě najít. Na startovací obrazovce by ti to krátce mělo být vidět jakou klávesou tam vlezeš. No a pak pokračovat dle instrukcí na obrazovce... Ale pokud vůbec nevíš co děláš, nevim nevim jestli bys to neměl nechat někomu zkušenějšímu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Boos27 Odesláno Prosinec 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 me to prave hlasi ze neni pripojen HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Pokud máš RAID tak windows XP ho nepoznají ... Ale zkus třeba dvdčko s Vistama nebo W7 ti ho už podporují :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hojoko Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 když budeš dělat reinstal ,tak tam máš na výběr formátování oddílů/C,D,E.Z woken nejde format:C/ Strč tam CD/DVD WIN a dej instalovat novou verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Boos27 Odesláno Prosinec 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 me se jakoby spousti instalace, pak mi to rekne jetli chci xp opravit neo nainstalovat, a kdys dam nainstalovat tak mi to prave rekne at pripojim hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Jak už jsem psal zkus dvdčko s vistama nebo s w7 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hojoko Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 než to člověk dopíše,tak je tu plný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Boos27 Odesláno Prosinec 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 kdebych si ty w7 nebo visty stah? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Normálně na nějaký warez forku nebo si to od někoho puč .. OMG už STOP SPAM PLS :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDCx Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 nějaký warez forko (DiTik rychlejší :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 me se jakoby spousti instalace, pak mi to rekne jetli chci xp opravit neo nainstalovat, a kdys dam nainstalovat tak mi to prave rekne at pripojim hdd Tak tohle je problém xpček - třeba na notesu nejdou naistalovat aniž máš upravenou instalačku, která obsahuje ovladače na SATA disk. Takže buď si najdi XPčka s ovladači na SATA disk, nebo visty, nebo win7 tam problém už nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hojoko Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 sorry:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Zuzkys omg je krasný ,že si to tak podrobně vysvětlil ,ale myslím ,že to pochopil i o demě :-/ .... hojoko: je zakazané sem postovat jaké koliv linky vstahujíci se na warez PC,rychle to smaž nebo máš upomínku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Zuzkys omg je krasný ,že si to tak podrobně vysvětlil ,ale myslím ,že to pochopil i o demě :-/ .... Myslíš jo... pokud vím, tak si nic o verzích xpček nepsal, takže klídek.... nemáš monopol sem psát jen ty a navíc ty tvoje OT. Já mu od začátku vysvětluju proč to nejde a jak to nejlépe udělat. K tématu: Ty máš nějakou instalačku windowsů? Pokud už máš třeba xpčka, tak ti hodim za chvíli stránku až ji najdu, kde jen stáhneš právě ty SATA ovladače a jen jen do toho naimportuješ a znovu vypálíš. Takhle bys nemusel znovu stahovat celou instalačku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Boos27 Odesláno Prosinec 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 jo a co znamena license OEM? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Boos27 Odesláno Prosinec 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 a nemáte někdo stránku na stáhnutí Windows 7? pls diky nemuzu to nikde najit, jen dema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Boos27 Odesláno Prosinec 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Kde by sli stahnout ty SATA ovladace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Boos27
Ahoj, potřebuju naformátování disku C ale nejdeme protože je pod ochranou tak bych potřeboval poradit o nějakém programu nebo nějakou radu hledám ale nikde jsem nic nenašel, potřebuju přeinstalovat windows
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
20 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.