palo8 Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Chcem si kupit Xbox 360 a potrebujem radu ci je toto dobra volba? Neviete nahodu ci je to jasper alebo ake to je? a savy sa mi budu ukladat vlastne kam ked si ho kupim? a este jedna otazka neviete kolko je piesni v hre Lips? :cheesygrin: Diki za rady :) http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product-detail?pid=1004132 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 je to jasper, savy a vše ostatní se ti bude ukládat do integrované paměti přímo v Xboxu. Doporučuji dokoupit HDD pro uložení her na HDD (nebude ti hučet mechanika). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palo8 Odesláno Prosinec 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 ok a nevies, bude sa dat flashnut kebyze chcem flash v buducnosti? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marley Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Jo, sám mám jasper takže bude se moct dát později flashnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palo8 Odesláno Prosinec 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 inac jeden chalan z druheho fora mi hovoril ze to nebude jasper, ze to je uz stare balenie a taketo neboli jasper ci co to? tak co je natom pravdy, ako to zistim? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 no podle mne je to falcon :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sstepus Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 no nwm je tam ze ti daj k nemu pamnetovku s 252 mb nebo tak nejak tak si myslim e to bude falcon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 jojo teď jsem si toho taky všiml. Být tebou se na tuhle bundle edici vykašli. Jsou nový a mnohem lepší než nějakej lips kterej si koupíš zapakatel ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.