vrana.p Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2009 Zdravím, jen bych se chtěl zeptat jestli je taková výměna vůbec reálná. Děkuji za vaše názory, tipy, rady aj. Petr Citovat
0 Jonny1619 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2009 Ahoj, z pohledu takového, že ty bys za svůj Xbox 360 chtěl Iphone 3G 8G, jo? Je, ale musel bys k němu nabídnout hodně příslušenství a a nějaký slušný doplatek, protože Xbox se dá dnes sehnat relativně levně, a to i nový. Ale takovéto výměně bych moc šancí nedával, moc lidí, by za to Iphone nedalo. A jestli ano, tak by to byl spíš nějaký Iphone ze zahraničí pouze s nabíječkou, jak to tak většinou bývá. Jako možné to je, ale šance vysoká moc není;) Edit: Sorry, myslel jsem, že je řec o Iphonu. Citovat
0 DarkTemplar Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2009 Ahoj, z pohledu takového, že ty bys za svůj Xbox 360 chtěl Iphone 3G 8G, jo?Je, ale musel bys k němu nabídnout hodně příslušenství a a nějaký slušný doplatek, protože Xbox se dá dnes sehnat relativně levně, a to i nový. Ale takovéto výměně bych moc šancí nedával, moc lidí, by za to Iphone nedalo. A jestli ano, tak by to byl spíš nějaký Iphone ze zahraničí pouze s nabíječkou, jak to tak většinou bývá. Jako možné to je, ale šance vysoká moc není;) 1. Chce vymeniť iTouch .. 2. Pochopil som to tak , že on dá iTouch a niekto mu dá Xbox .. Citovat
0 vrana.p Odesláno Prosinec 16, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2009 1. Chce vymeniť iTouch ..2. Pochopil som to tak , že on dá iTouch a niekto mu dá Xbox .. Bod pro Dark Templara ;) Citovat
0 Zavorka Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2009 touch 3g jsem viděl za 5k nový takže reálné to je ... Citovat
0 vrana.p Odesláno Prosinec 16, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2009 touch 3g jsem viděl za 5k nový takže reálné to je ... Díky Žárovko, konečně troška světla :-P Citovat
Otázka
vrana.p
Zdravím,
jen bych se chtěl zeptat jestli je taková výměna vůbec reálná.
Děkuji za vaše názory, tipy, rady aj.
Petr
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.