CyberLOL Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Ahoj, začal jsem vyrábět UserBARy občas nějaký přidám :bash: Budu rád když sem dáte i svá vlastní díla :psp: Trošku se tam nevešel ten nápis (loco roco) ALE JINAK SE MI docela líbí :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Tu sú nejaké moje ;) --- --- --- --- --- -- -- -- -- -- -- -- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CyberLOL Odesláno Prosinec 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Tohle mě Štve :evil: teď každý BAR co udělám já bude vypadat jako že sem si ho vydloubl z řiti :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 darku ty tvoje sou uplne luxusni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 DarkTemplar: Nádherná práce :love: Asi bys mi neudělal nějakej user bar s PS3? Něco jako ten QuickShare, aby to PS3 přečuhovalo přes ten userbar ... dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CyberLOL Odesláno Prosinec 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 DarkTemplar: můžu si ten ESET Bar ,,Vypůjčit'' :?::?::?: Edit:samozřejmě myslím do podpisu :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Ahoj, začal jsem vyrábět UserBARy občas nějaký přidám :bash: Budu rád když sem dáte i svá vlastní díla :psp: Trošku se tam nevešel ten nápis (loco roco) ALE JINAK SE MI docela líbí :cheesygrin: Ten Posleední (Portal) je skvělej na to žes teď začal :roll:. Mooc Pěknej jen tak dál :flexion: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 neudělali byste mi 3bary - jeden s TEAM FORTRESS 2 a druhej s SKATEBOARDING ADDICTED, třetí DNB ADDICTED, dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 můj první :) a můj druhý na tom sem si nechal záležet XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Dark..nemohl bych si nějaký userbary dát do podpisu :D řekni si kolik crdts. :D kdyžtak napiš PMko :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Keď si chcete dať nejaký userbar do podpisu , napíšte mi PM a pošlite k tomu 100 credits ... btw reQuesty mi píšte do môjho topicu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 tak nainstaloval jsem photoshop = můj podpis bléé nechápu jak jsem driv mohl delat s tema fuj generatorama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 LaYeR - to není userbar ;) userbar musí obsahovať VISITOR ( font ) a musí mať rozmer 350x19 ! ;) a ešte rámik a odlesk .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 LaYeR - to není userbar ;)userbar musí obsahovať VISITOR ( font ) a musí mať rozmer 350x19 ! ;) a ešte rámik a odlesk .. aha tak to jo dik za info :thumbup: ale neni to tak spatny ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Sorry .. ale je xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 a co kdyz to zmensim dam tam ten tvuj visitor udelam ramecek ... bude to porad blééé ? edit: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 typo musí byť bez vyhladzovania tzn. na None ;) A nerob extra userbary. . radšej začni na normal ;) Naučíš sa tam techinky atď .. Lebo teraz máš nejakú textúru v pozadí a to je all .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CyberLOL Odesláno Leden 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 LOCK :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.