CyberLOL Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2009 Ahoj, začal jsem vyrábět UserBARy občas nějaký přidám :bash: Budu rád když sem dáte i svá vlastní díla :psp: Trošku se tam nevešel ten nápis (loco roco) ALE JINAK SE MI docela líbí :cheesygrin: Citovat
DarkTemplar Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2009 Tu sú nejaké moje ;) --- --- --- --- --- -- -- -- -- -- -- -- Citovat
CyberLOL Odesláno Prosinec 16, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2009 Tohle mě Štve :evil: teď každý BAR co udělám já bude vypadat jako že sem si ho vydloubl z řiti :cheesygrin: Citovat
Guest LaYer Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2009 darku ty tvoje sou uplne luxusni Citovat
xUltimate Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2009 DarkTemplar: Nádherná práce :love: Asi bys mi neudělal nějakej user bar s PS3? Něco jako ten QuickShare, aby to PS3 přečuhovalo přes ten userbar ... dík Citovat
CyberLOL Odesláno Prosinec 16, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2009 DarkTemplar: můžu si ten ESET Bar ,,Vypůjčit'' :?::?::?: Edit:samozřejmě myslím do podpisu :cheesygrin: Citovat
Návštěvník Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2009 Ahoj, začal jsem vyrábět UserBARy občas nějaký přidám :bash: Budu rád když sem dáte i svá vlastní díla :psp: Trošku se tam nevešel ten nápis (loco roco) ALE JINAK SE MI docela líbí :cheesygrin: Ten Posleední (Portal) je skvělej na to žes teď začal :roll:. Mooc Pěknej jen tak dál :flexion: Citovat
au! Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2009 neudělali byste mi 3bary - jeden s TEAM FORTRESS 2 a druhej s SKATEBOARDING ADDICTED, třetí DNB ADDICTED, dík Citovat
Guest LaYer Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2009 můj první :) a můj druhý na tom sem si nechal záležet XD Citovat
Cool.Majkl Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2009 Dark..nemohl bych si nějaký userbary dát do podpisu :D řekni si kolik crdts. :D kdyžtak napiš PMko :thumbup: Citovat
DarkTemplar Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2009 Keď si chcete dať nejaký userbar do podpisu , napíšte mi PM a pošlite k tomu 100 credits ... btw reQuesty mi píšte do môjho topicu .. Citovat
Guest LaYer Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2010 tak nainstaloval jsem photoshop = můj podpis bléé nechápu jak jsem driv mohl delat s tema fuj generatorama Citovat
DarkTemplar Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2010 LaYeR - to není userbar ;) userbar musí obsahovať VISITOR ( font ) a musí mať rozmer 350x19 ! ;) a ešte rámik a odlesk .. Citovat
Guest LaYer Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2010 LaYeR - to není userbar ;)userbar musí obsahovať VISITOR ( font ) a musí mať rozmer 350x19 ! ;) a ešte rámik a odlesk .. aha tak to jo dik za info :thumbup: ale neni to tak spatny ne ? Citovat
Guest LaYer Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2010 a co kdyz to zmensim dam tam ten tvuj visitor udelam ramecek ... bude to porad blééé ? edit: Citovat
DarkTemplar Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2010 typo musí byť bez vyhladzovania tzn. na None ;) A nerob extra userbary. . radšej začni na normal ;) Naučíš sa tam techinky atď .. Lebo teraz máš nejakú textúru v pozadí a to je all .. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.