Daxter Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 mám takovej problém, chci hrát hry na svém psp popsaném v nadpisu, ale když spustím třeba Diablo, tak se objeví černá obrazovka a PSP se vypne. Proto chci vědět, jestli potřebuju POPSloader nebo co ? tak jsem zjistil, že to dělá u všech her Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sada23 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Jako u všech PSX?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Daxter Odesláno Prosinec 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Jako u všech PSX?? jj, u všech psx zapnu a hodí to černou obrazovku, po chvilce se PSP vypne refresh... je tady někdo kdo si s tím ví rady ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 zkus nějaký popsloadery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDCx Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Jedinou PSX-PSP hru co mám je Wu-Tang: Shaolin Style a ta mi na 5.03 GENu-C fachá bez problému. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Daxter Odesláno Prosinec 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Jedinou PSX-PSP hru co mám je Wu-Tang: Shaolin Style a ta mi na 5.03 GENu-C fachá bez problému. :) aha, a ty tam máš CFW Enabler nebo něco jiného k tomu genu-c ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDCx Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 čistě jenom GEN-C a hru uloženou v ms0:/PSP/GAME/ :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Daxter Odesláno Prosinec 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 čistě jenom GEN-C a hru uloženou v ms0:/PSP/GAME/ :) aha, a od koho jsi to stahoval ? já stáhl tady z PSX sekce Diablo a Warcraft 2 a nejedou ani jedna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDCx Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Tady jí máš, můj Up :) http://www.multiload.cz/stahnout/68350/psx-psp_wu-tang_shaolin_style-rar/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Daxter
mám takovej problém, chci hrát hry na svém psp popsaném v nadpisu, ale když spustím třeba Diablo, tak se objeví černá obrazovka a PSP se vypne. Proto chci vědět, jestli potřebuju POPSloader nebo co ?
tak jsem zjistil, že to dělá u všech her
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts