Fryta Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 zdarek mám takový dotaz mám na xko GTA IV ty datadisky a když si pučím základ GTA IV a dám ho na HDD pude ten základ spustit kdybych tam dal to dvd s datáčema?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 James XR Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Myslím si, že ne... Ale nejsem si jist... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 ne premyslej nez zalozis topic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marley Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Nepůjde LOCK! Edit: Sorry někdo byl první Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 marley proc to pises znova kdyz uz jsem to napsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Fryta
zdarek mám takový dotaz mám na xko GTA IV ty datadisky a když si pučím základ GTA IV a dám ho na HDD pude ten základ spustit kdybych tam dal to dvd s datáčema??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.