klicasso Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2009 Zdravím, asi dost blbá otázka, ale jak dostanu film, ktery jsem si v PC zkonvertoval na mp4 do iphonu? V sekci filmy v iTunes nevidím žádnou volbu pro vložení ze složky. Díky za odpověď
0 NexusWright Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2009 File - Add File to Library... (Nebo Add Folder to Library, jestli chceš víc najednou...)
0 klicasso Odesláno Prosinec 17, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2009 Nice, moc díky ;-) Funguje toto i na soubory typu .pdf, .doc atp?
0 mcbazzy Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2010 Nice, moc díky ;-) Funguje toto i na soubory typu .pdf, .doc atp? Takhle se do iPodu a iPhonu přidává všechno...Ale nejsem si jistej, jestli se tam daji dát soubory typu .doc a .pdf...
0 NexusWright Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2010 Nejde... Osobně shledávám jako nejlepší si dokumenty posílat na mail jako přílohy a pak je číst z email klienta :D
0 Kony.cz Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2010 jako jaky duvod to poslat pres mail ??? Vzdyt pres iFiles se da krasne cist a prochazet adresarova struktura, takze nainstalovat iFiles a potom se pripojit pres www rozhrani na iPhone ... adresa http://ipadresaiphone:8080 a tam si nahrat soubory jaky chcu a potom iFiles otevrit v iP a jenom si najit to co potrebuu a otevrit, Krasne prehrava hudbu, otevira txt atd. a pokud by ti to neotevrelo dic, tak zase muzes nainstalovat QuickOffice, ktery to hrave umi. Samozrejmosti je Jailbraik..
0 NexusWright Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2010 A tak samozřejmě... Ale mně stejně vždy přišlo tak 5x rychlejší udělat 3 kliky na mailu (10 sekund) :dozey: A navíc není každej takovej expert :lol: Z toho mailu se to pak otvírá defaultními integrovanými prohlížeči, který jsou celkem ideální... A jinak už tu jdem dost do OT, takže konec...
Otázka
klicasso
Zdravím,
asi dost blbá otázka, ale jak dostanu film, ktery jsem si v PC zkonvertoval na mp4 do iphonu? V sekci filmy v iTunes nevidím žádnou volbu pro vložení ze složky. Díky za odpověď
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts