BigDadyKane Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Ahoj všichni. Mám takový dotaz. Mám Xbox360 vyrobený 2009-08-09 s mechanikou BenQ (LiteOn-Philips) VAD6038. Jde tento Xbox360 Flashnout bez nutnosti hlubšího zásahu (jako pájení mechaniky atd.) Prostě jen normálně přes SATA klasicky Flashnout?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Aleks10 Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Já mám stejný dotaz Datum výroby 31.8.2009 mechanika - 12 x Dual-Layer DVD-ROM . díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snoopyk Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 BigDadyKane: ses si sijstej ze tam mas Benq jak pises ?? nezda se mi ze by tam byla benQ, udajne se davali uz od cervence posledni modely Liteon... Aleks10: po par vterinach napises znova a sem a jeste nepodstatne udaje.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigDadyKane Odesláno Prosinec 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Na tomto odkazu je jako poslední - třetí v řadě http://dl.wu.cz/samsunghitachibenqlz4.jpg Jen jsem to opsal z toho obrázku. Prostě tu třetí mám uvnitř mého Xbox360 a potřebuji vědět jestli jde klasicky Flashnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Aleks10 Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 tak se omlouvám , ale moc se v tom nevyznám . Boxe mám krátce...mohl by jsi mi teda říct jaké udaje potrebuješ vědět , aby jsi mi mohl odpovědět na mou otázku ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kousalik Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Na tomto odkazu je jako poslední - třetí v řadě http://dl.wu.cz/samsunghitachibenqlz4.jpg Jen jsem to opsal z toho obrázku. Prostě tu třetí mám uvnitř mého Xbox360 a potřebuji vědět jestli jde klasicky Flashnout.podle data výroby zcela jistě nemáš BenQ... zreviduj jakou barvu kabelu máš, viz. téma Jak poznat že máte mechaniku Lite-On bez porušení plomby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toshiba25 Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 čau ,koupil jsem si Xbox360 elite system+ datadisk gta4. Výroba je 2009-08-22. A doslechl jsem se ,že prej zatím nejde flashnout ,tak nevím jestli je to pravda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Už se způsob objevil. Podívej se třeba na inzerát Kanalizatora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Flashnout jdou již úplně všechny verze mechanik, včetně nové revize LITE-ON V2, jen to nejde bez hw zásahu a to celkem dosti brutálního edit: jinak Vám řeknu takovou perličku, v 8. měsíci to je o stěstí na dny, některé již mají V2 a některé ne, třeba Elite v bundle s Grand theft Auto s datumem výroby 29.8.2009 se daji flashnout bez hw zásahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
BigDadyKane
Ahoj všichni. Mám takový dotaz. Mám Xbox360 vyrobený 2009-08-09 s mechanikou BenQ (LiteOn-Philips) VAD6038. Jde tento Xbox360 Flashnout bez nutnosti hlubšího zásahu (jako pájení mechaniky atd.) Prostě jen normálně přes SATA klasicky Flashnout?? Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.