kefi Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Čus lidi mam jeden dotaz koupil jsem si hru a neni v češtine a já bych chtěl aby byla nejde to nejak udelat třeba jestli nejdou češtiny stahnout na netu a pak to nejak dát do tý hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Soap Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 To určitě né. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bitskull Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 kefi: Tak to bohuzel, v cestine sem zatim videl jen Dead Space a Need For Speed Shift... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spilif Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 A co kmotr2 ten je taky v češtině ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 urquell Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 hry v češtině http://www.xzone.cz/vyloha.php3?vyber=cestina&druh=ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 vím že CZ titulky v Xblades Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kefi
Čus lidi mam jeden dotaz koupil jsem si hru a neni v češtine a já bych chtěl aby byla nejde to nejak udelat třeba jestli nejdou češtiny stahnout na netu a pak to nejak dát do tý hry
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.