PAtricz.eQ Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Čautéé, chtěl jsem se zeptat, jestli máte nějaké zkušenosti se sluchátkama na psp (třeba i Koss porta pro) , které jsou nejlepší a které jak hrajou !! ?? Dík za radu!! :thanks: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=50143 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Originální sluchátka nic moc, nejlepší je koupit jakékoliv jiné. Kossy jsou dobré, ale PSP není zas tak úžasnej MP3 přehrávač... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Road-Master Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Velmi bych ti doporučil sluchátka Koss Porta Pro 25th Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pasul Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Mám zkušenost se sluchátkama na PSP. Ale poněkud v jiné kategorii než je Koss Porta Pro. Z nejlevnějších co mám, jsou opravdu výborné Beyerdynamic DT831. Nevím ale, zdy se ještě dělají. Pokud to někdo myslí s poslechem vážně, tak bych to viděl někde sem. Otázka ale samozřejmě je, zda s tím chceš i chodit ven. Jestli to máš jen na hraní a poslech zvuku u her, tak Koss Porta Pro je nadstandart. Další věc je impedance samotných sluchátek. Protože to ovlivňuje celkový dosažený výkon. PSP nemá nijak vysoký výkon. Jeslti chceš uzavřená nebo můžou být i otevřená sluchátka (Ty jsou zvukově lepší!). No a nakonec cena. Toť nejdůležitější věc si myslím. Pokud nemáš limity, tak doporučuji Sennheiser HD800. Mám je doma a zatím je to to nejlepší co jsem slyšel na sluchátka. Ovšem cena je tak 6-7x vyšší než cena PSP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PAtricz.eQ Odesláno Prosinec 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Nejvíce luxusní sluchátka jsou WeSC !!! 100% !!!! Zvuk naprosto vyvážený a kvalitní, basy i výšky na dost vysoké úrovni a cena, co říct.... Koukněte http://www.freshlabels.cz/wesc/holky/sluchatka/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Nejvíce luxusní sluchátka jsou WeSC !!! 100% !!!! Zvuk naprosto vyvážený a kvalitní, basy i výšky na dost vysoké úrovni a cena, co říct.... Koukněte http://www.freshlabels.cz/wesc/holky/sluchatka/ aha... muzes mi teda potom vysvetlit, proc jsi zakladal tenhle topic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PAtricz.eQ Odesláno Prosinec 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Ale dík za radu, Thx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PAtricz.eQ Odesláno Prosinec 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 aha...muzes mi teda potom vysvetlit, proc jsi zakladal tenhle topic? Chtěl jsem poradit, vadí ti?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 To gratuluju, radit sám sobě to je samozřejmé.. Jinak nic jiného než koss porta pro nedoporučuju.. koss je osvědčená kvalita, jediné co mi na nich vadí, že každý pátý člověk je má.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david309 Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 http://www.sluchatka-koss.cz/p/pro3aa ty jsou taktež hodně dobra sluchatka mam je doma a nemužu si je vynachvalit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ClayMore Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Mám zkušenost se sluchátkama na PSP. Ale poněkud v jiné kategorii než je Koss Porta Pro. Z nejlevnějších co mám, jsou opravdu výborné Beyerdynamic DT831. Nevím ale, zdy se ještě dělají. Pokud to někdo myslí s poslechem vážně, tak bych to viděl někde sem. Otázka ale samozřejmě je, zda s tím chceš i chodit ven. Jestli to máš jen na hraní a poslech zvuku u her, tak Koss Porta Pro je nadstandart. Další věc je impedance samotných sluchátek. Protože to ovlivňuje celkový dosažený výkon. PSP nemá nijak vysoký výkon. Jeslti chceš uzavřená nebo můžou být i otevřená sluchátka (Ty jsou zvukově lepší!). No a nakonec cena. Toť nejdůležitější věc si myslím. Pokud nemáš limity, tak doporučuji Sennheiser HD800. Mám je doma a zatím je to to nejlepší co jsem slyšel na sluchátka. Ovšem cena je tak 6-7x vyšší než cena PSP. lol to mi netvď že si dal za takovou s prominutim píčovinu 25k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pasul Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Hmm. Proč zrovna až takhle? Každý má přece to svoje. Já mám poslech hudby. Ty sluchátka stojí 26 800Kč. A to se teď nebavím o celosvětově uznávané špičce Stax a jejich výrobcích. Je to mnohem drahší a ano, mám to taky doma. Né sice top, ale hned druhý model v řadě. Samozřejmě to chce odpovídající zesilovač a zdroj zvuku. Ale to již překračuje rámec tohoto fóra a tohoto treadu. Tak snad někdy jindy a jinde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Já bych ti radil nějaké sennheisery a nemusí být zrovna za 25 000,- (ty asi nebudou nejvhodnější na ven a na psp stejně rozdíl nepoznáš). Já mam px100 a eh 250 a nemůžu si stěžovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PAtricz.eQ
Čautéé, chtěl jsem se zeptat, jestli máte nějaké zkušenosti se sluchátkama na psp (třeba i Koss porta pro) , které jsou nejlepší a které jak hrajou !! ?? Dík za radu!! :thanks:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts