Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 stara televize

silver

Otázka

Cau hele mam starsi telku a v zasu mam ty dve diry : Na obraz a potom jeste jednu na jeden mono zvuk nekdo mi psal zejde z toho 1 mono udelat 2 mono diky nejake cinch redukci..pokud to jde kde ji sezenu..?tedkons sem koukal a budou(nebo uz vysli) nove hry jsou to: Mass Efect 2 pro PC,xbox360 a dalsi:

Splinter cell conviction pro : pc, xbox360 ..proc nejsou na ps3??dikes

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
"par otazek koukni!!!"

coze?

ty opravdu nedokazes svuj dotaz strucne vystihnout primo do nazvu topicu?

uz davno nejsi moderator a tak nechapu proc si totalni OT... pokud vim tak si neodpovedel na jeho otazku.. a mel bys mi za poruseni pravidel body.. nemas.. proc?

k tematu... ne vsechny hry jsou pro ps3... a ne vsehcny hry vychazeji soucasne... doporucuju kouknout na ign.com a najit si ty hry a tam uvidis na jake platformy vychazeji:)

Odkaz ke komentáři

• 0
uz davno nejsi moderator a tak nechapu proc si totalni OT... pokud vim tak si neodpovedel na jeho otazku.. a mel bys mi za poruseni pravidel body.. nemas.. proc?

k tematu... ne vsechny hry jsou pro ps3... a ne vsehcny hry vychazeji soucasne... doporucuju kouknout na ign.com a najit si ty hry a tam uvidis na jake platformy vychazeji:)

proc? pisu to doufam i pro tebe z pochopitelnyho duvodu - jednoduse me, ale ani ostatni nebavi hledat v ruznejch podsekcich thready s nazvy podobnyho razu - dokazes si predstavit, kdyby se tu kazdej topic jmenoval jako tenhle?

nejsem uz moderator? aha, to bych bez tebe nevedel :) (ze jsem nekdy byl moderator s tim ale vubec nesouvisi, tyhle temata si snad muzou cist vsichni) body bych asi dostat mel, ale to by si to nejdriv musel nekdo precist ;) jinak, ty body jsem uz klidne dostat mohl, nevim, podle ceho jsi usoudil, ze jsem zadne nedostal

a ted k tematu :lol:

silver: xbox i ps3 ma svoje exkluzivni hry, ktery na ty druhy nenajdes - prave proto si napr. ten mass effect na ps3 nezahrajes, stejne jako napr. LBP na xboxu

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu