Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém se sekáním PC

sasa.lohr

Otázka

Nevím co se s tím stalo. Koupil jsem si grafickou kartu a kvůli tomu že mám AGP a celeron 2.80 tak jsem sáhl po ati 3650 od sapphiere. Jenže po vložení do PC se mi nehorázně seká počítač. Řekl jsem si že to spraví nové ovladače, nainstaloval sem je a zkoušel jsem to nekolikrád a stále nic. Napadlo mě že bych mohl vyzkoušet dát do PC starou grafiku, ale prolém přetvává. Možná se mi podtaktovaly RAMky ale nevim jak no napravit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Nevím co se s tím stalo. Koupil jsem si grafickou kartu a kvůli tomu že mám AGP a celeron 2.80 tak jsem sáhl po ati 3650 od sapphiere. Jenže po vložení do PC se mi nehorázně seká počítač. Řekl jsem si že to spraví nové ovladače, nainstaloval sem je a zkoušel jsem to nekolikrád a stále nic. Napadlo mě že bych mohl vyzkoušet dát do PC starou grafiku, ale prolém přetvává. Možná se mi podtaktovaly RAMky ale nevim jak no napravit

tak si stahni nejakej program(everest)a koukni kolik maj takt..nebo se koukni v bious..jinak s tema programa...radsi si stahni 3-4 na ty ramky..ne kazdej ukazuje spravne......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu