LIB0R Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Potřebuji pomoct, se zjistenim firmware mechaniky. Koupil jsem si nový Xbox360 Elite ale netuším jaký mám firmware. Kdo ví jak se to dá zjistit prosím poraďte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Potřebuji pomoct, se zjistenim firmware mechaniky. Koupil jsem si nový Xbox360 Elite ale netuším jaký mám firmware.Kdo ví jak se to dá zjistit prosím poraďte. Kde si ho kupil? Od koho? Ze sa pytas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Potřebuji pomoct, se zjistenim firmware mechaniky. Koupil jsem si nový Xbox360 Elite ale netuším jaký mám firmware.Kdo ví jak se to dá zjistit prosím poraďte. třeba přes program jungleflasher. mechaniku musíš napojit na pc, přes s-ata kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LIB0R Odesláno Prosinec 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 kupoval jsem ho nivý z alza.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 kupoval jsem ho nivý z alza.cz Oni X360 flashuju? Ak nie, tak potom preco riesis, ze aky tam mas fw.??? :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 samozřejmě že alza.cz neflashuje, vzhledem k tomu že je to porušení licence Microsoftu. Takže také netuším proč to řešíš když z toho nevyřešíš vůbec nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LIB0R Odesláno Prosinec 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 A jak to mám flashnout abych na tom rozjel Call of duty 6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 2k8 Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Zkus si najít nějakého flashera, na foru jich máš habaděj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
LIB0R
Potřebuji pomoct, se zjistenim firmware mechaniky. Koupil jsem si nový Xbox360 Elite ale netuším jaký mám firmware.
Kdo ví jak se to dá zjistit prosím poraďte.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.