Jim Beam Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Zdravim mam tyto reproduktory http://www.fotoprodej.cz/images-goods-cache/3150_prew_800.png. Problem je v tom ze kdyz je zesilim a zacnu pohybovat mysi tak z leveho (pouze z nej) se zacnou ozyvat divne elektronicke zvuky (pouze pri pohybu mysi). Nevite v cem muze byt problem?Myslite ze pomuze prechod na bezdratovou mys?:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sairus Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 mne to nekdy delalo (u jinych bednicek) ze jsem mnel nedostatecne zapojeny konektor do pc a nebo zdroj v zasuvce zkus tohle a nebo mne napada jestli se ti ty dva kabely nedotykaji a nezkratuji treba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 mas nejaky program na spravce zvukove karty? ja si to tam nainstaooval a muzu si navolit co a jak, treba zvuk pri otevirani slozek atd. tyto programy by mely byt v baleni se zvukovkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Sairus:Tj prave jinej zvuk nez kdyz mas spatne zapojenej konektor. Ale asi bude problem nekde jinde pac ve sluchatku mi to dela taky ale naopak v pravym a neni to tak hrozny jak v tech bednach. Sasa: S nejvetsi pravdepodobnosti mam integrovanou a mam ovladace od Gigabite Technologi na integrovany zvukovky takze moc na vyber neni :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.