Jim Beam Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2009 Zdravim mam tyto reproduktory http://www.fotoprodej.cz/images-goods-cache/3150_prew_800.png. Problem je v tom ze kdyz je zesilim a zacnu pohybovat mysi tak z leveho (pouze z nej) se zacnou ozyvat divne elektronicke zvuky (pouze pri pohybu mysi). Nevite v cem muze byt problem?Myslite ze pomuze prechod na bezdratovou mys?:bash: Citovat
Sairus Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 19, 2009 mne to nekdy delalo (u jinych bednicek) ze jsem mnel nedostatecne zapojeny konektor do pc a nebo zdroj v zasuvce zkus tohle a nebo mne napada jestli se ti ty dva kabely nedotykaji a nezkratuji treba Citovat
sasa.lohr Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 19, 2009 mas nejaky program na spravce zvukove karty? ja si to tam nainstaooval a muzu si navolit co a jak, treba zvuk pri otevirani slozek atd. tyto programy by mely byt v baleni se zvukovkou Citovat
Jim Beam Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2009 Sairus:Tj prave jinej zvuk nez kdyz mas spatne zapojenej konektor. Ale asi bude problem nekde jinde pac ve sluchatku mi to dela taky ale naopak v pravym a neni to tak hrozny jak v tech bednach. Sasa: S nejvetsi pravdepodobnosti mam integrovanou a mam ovladace od Gigabite Technologi na integrovany zvukovky takze moc na vyber neni :( Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.