tedysek Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 čau včera jsem byl na psp na facebooku a uplne dole bylo napsaný ,, Download záložku Facebooku do svého psp,, klikl jsem na to a napsalo že muj telefon není podporovany ..a tak nevite nekdy o necem takovem na psp,?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .taury. Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Já jsem měl to samé. Ale je to divné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 ZALOZKU ... zalozka je neco jako ulozeni do historie , Facebook by snad mel jit na PSP pres normalni browser . jinak asi klikas na tu ikonku se zalozkou co se ti vytvori na tom ovladacim panelu facebooku kdyz spustis nejakou aplikaci . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .taury. Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 ale na psp nejdou spustit nějake lepší aplikace. např ribičky. nebo jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tedysek Odesláno Prosinec 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 mohli by udelat do dalsiho fw neco jako je ted na PS3 a na Xku...ze FB je hned v menu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ClayMore Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 No tak to napiš na http://www.pspgen.com/ a ne sem. Ale na FB je honě používanej Flsh a ten má PSP broswer celkem na nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tedysek Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 no to muzu napsat na psp gen ale ja to chci pro psp go:-D tam cfw nejde:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tedysek
čau včera jsem byl na psp na facebooku a uplne dole bylo napsaný ,, Download záložku Facebooku do svého psp,, klikl jsem na to a napsalo že muj telefon není podporovany ..a tak nevite nekdy o necem takovem na psp,??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts