tedysek Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2009 čau včera jsem byl na psp na facebooku a uplne dole bylo napsaný ,, Download záložku Facebooku do svého psp,, klikl jsem na to a napsalo že muj telefon není podporovany ..a tak nevite nekdy o necem takovem na psp,??
0 .taury. Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2009 Já jsem měl to samé. Ale je to divné
0 En3mY Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2009 ZALOZKU ... zalozka je neco jako ulozeni do historie , Facebook by snad mel jit na PSP pres normalni browser . jinak asi klikas na tu ikonku se zalozkou co se ti vytvori na tom ovladacim panelu facebooku kdyz spustis nejakou aplikaci .
0 .taury. Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2009 ale na psp nejdou spustit nějake lepší aplikace. např ribičky. nebo jo?
0 tedysek Odesláno Prosinec 18, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2009 mohli by udelat do dalsiho fw neco jako je ted na PS3 a na Xku...ze FB je hned v menu
0 ClayMore Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2009 No tak to napiš na http://www.pspgen.com/ a ne sem. Ale na FB je honě používanej Flsh a ten má PSP broswer celkem na nic.
0 tedysek Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2009 no to muzu napsat na psp gen ale ja to chci pro psp go:-D tam cfw nejde:-D
Otázka
tedysek
čau včera jsem byl na psp na facebooku a uplne dole bylo napsaný ,, Download záložku Facebooku do svého psp,, klikl jsem na to a napsalo že muj telefon není podporovany ..a tak nevite nekdy o necem takovem na psp,??
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts