Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

ok


Romča 77

Otázka

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

ty vole ty jsi čeština...

Na xbox live se nepřipojuj,jinak s dostaneš ban.

Jestli myslíš přehřívání mechaniky(ta se nepřehřívá),či xboxu,tak by se přehřívat neměl.Někdy později se to může stát,že se přehřeje xko (myslim RROD) ale od toho máš záruku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

jestli máš original fw a jedeš original hry tak se na live připoj... další věc je to zda li ms nebamuje i ty co nemaj live v podpoře regionalní ban :D pokud máš efw a mužeš přehravat zalohy her pak bych na live nelozil ... jestli chceš flach mechaniky tak se mrkni na forum o xku a nejdi si tam člověka co to děla ... maj to většiou v podpisu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Microsoft nebanuje za to, že se připojuješ z jiné země než z které jsi registrovaný. Chjo, jedna bába říkala a už to hned každej tady říká že se dávaj bany i za tohle. Už dva roky mám účet na LIVE a hraju zcela vpohodě takže jestli nemáš flash mechaniky, určitě na Xbox LIVE jít můžeš a v pohodě hrát a stahovat. Pokud máš flash, rozhodně tam nechod ani nezkoušej připojit kabel od internetu protože na 99% tě tam čeká BAN a tím příjdeš o záruku. Přehřívání je u nových konzolí s revizí jasper minimální, takže bych to neřešil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Člověče a co takhle náhodou zkusit třeba magické tlačítko "Hledat" a ty informace si tady na fóru najít ? Témata pro začátečníky tady jsou, o banech taky, o tom který hry jsou dobrý taky atd atd. Tak nebuď línej a nejdi si informace taky trochu sám, zvlášť když to máš už usnadněný v tom, že jsou tady na jednom fóru a v češtině.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Možna to bude znít hloupě, ale co je BAN? a připojen jsem měsic. sice nemam flashnuto,ale přemejšlim o tom. jak vubec poznam že ho mam (BAN).a co všechno zpusoby?

BAN = permanentní (doživotní) zamezení přístupu. Takže u Xboxu se už nebudeš moct nikdy připojit na Xbox LIVE a nebudeš moct instalovat hry na HDD (dneska už to za cca. 600 Kč lze upravit aby to šlo) = bude ti hučet mechanika. A to hlavní, příjdeš zcela o záruku. Flash ti nedoporučuju ale je to každýho věc. BAN poznáš zaprvé díky tomu, že nebudeš moct instalovat hry na HDD a prostě se na Xbox LIVE nepřipojíš.

PS: všechno to tady je na foru napsaný

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Mrzout ? Dneska ? Poslední 3 hodiny v práci a pak 16 dní volna ? Tak to těžko 8)

Jde o to, že takových jako Ty tu jsou mraky. Přijde, položí otázku aniž by se podíval okolo (i když to je už několikrát zodpovězeno), takže díky své lenosti a pohodlnosti pouze "využije" ostatní. Poté co je daná otázka zodpovězena už se tady neukáže a komunitě nijak nepřispěje.

Proto fórum poslední dobou uvadá (aspoň mám ten pocit) ...

Jak to kdysi říkal JFK ? Neptej se co pro Tebe může Tvoje vlast udělat, ale co můžeš udělat Ty pro ni :idea:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Přísloví znám :)

Hele je zbytečný v tomhle pokračovat. Ty tvrdíš, že hledáš od večera, tak asi hledat neumíš a nebo kecáš. Druhá možnost je podle mě pravděpodobnější, protože už tím, že si se na fórum dokázal registrovat a klást dotazy svědčí o tom, že fórum aspoň trochu používat umíš.

Na přehrání mechaniky (tj. flash) tu topicy jsou, seznamy lidí co flash nabízejí atd. Druhá alternativa ještě je, že díky svému špatnému vyjadřování si myslel přehřání mechaniky (podle Tebou napsaného slova "přehrani" těžko říct). A i na různé revize Xboxu, vliv na přehřívání, jestli xbox stavět na stojáka nebo na ležato atd atd. tady témata jsou.

Ohledně Xbox live je zde celý adresář vláken.

Co je to BAN je taky probíráno v několika vláknech.

Jediný případný rozpor, pokud uvažuju že jsi teda začátečník a zajímají Tě témata pro začátečníka, je za co se dává BAN. Protože to zatím nikdo na 100% netvrdil a ano, zde se názory různí. Ale na to si se neptal.

Takže buď se teď chyť za nos, přiznej že si nehledal a je to ok. ... A nebo dál povídej pohádky o tom jak už od večera poctivě hledáš a tím mezi řádky vlastně všem dávej najevo, že jsi dost hloupej :)

Jo a těším se teda jak se zde budeme potkávat i do budoucna a pomůžeme pro Xbox komunitu oba něco udělat 8)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu