Bios Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Zdravím chtěl jsem se zeptat pojede mi na tomto notebooku Counter Strike 1.6 http://www.aukro.cz/item851688512_notebook_acer_travelmate_212_txv.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Dle mého názoru by to neměl být problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 jo mel jsem podobnej ale jsou nic moc jsou tezky a malo vykonny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 tak 20 fps +- 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 jo mel jsem podobnej ale jsou nic moc jsou tezky a malo vykonny :D ttady je myslím úplně jedno jestli to bude těžký nebo ne :D Tenhle je už vázanej na stůl, každopádně jsem si tam nevšiml nikde info o grafické kartě... to CS ti tam půjde ale jen tak s chlupem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 To teda nepůjde,grafika je tam Trident XP4 m32 LP (8 MB).Já měl skoro stejnej notebook a hrát se to nedalo.Half-Life na tom běžel,ale CS 1.6 prostě nedáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 ja mam ve svy podstate stejnej notebook , krome grafiky vse stejny ( grafiku mam 16 mb ) a je to hruza , hodne nizky FPS a po kazdy kdyz se neco "deje" po prvy ( jako kdyz po prvy bouchne bomba , nebo si koupis novou zbran a zvolis si ji ) tak se to skubne , jako kdyby se to nacitalo ( coz je asi grafikou nebo ramkou , nedokazu odhadnout ) takze ne , na tomhle notebooku se ti cs bude hrat hodne spatne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Jestli je tam gk trident,tak si na tom cs urcite nezahrajes.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Ach jo,já nevim proč má každej tendenci psát,když už je to tady napsaný... Sorry za offtopic,ale už mě to vážně štve,je to všude :roll::roll::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafian159 Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Jo melo by ti to jet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafian159 Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Mno mozn a Jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.