Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Chyba e20!!! ProsÍm pomoc..

koupim.xbox360

Otázka

Zdravím všechny, před nějakou dobou jsem tady psal o svém problému s XBOXEM 360 - RROD! Podle návodů tady z fóra (konkrétně http://console-forum.net/showthread.php?t=42911&highlight=E20) jsem zjistil, že se jedná o chybu E20, blikaly mi diody v pořadí 4114, tak jsem to snad správně převedl podle tabulky ASCII.

Chtěl bych se tedy zeptat, jestli měl už někdo stejný problém?? Popř. jestli se to dá nějak opravit nebo to už nemá cenu?! Fakt si s tím nevím rady... Kdyby se tu našel nějaký dobrák ze Zlínského kraje, který by to opravil za rozumnou cenu, byl bych moc rád!

Předem díky moc všem za jakoukoliv připomínku, odkaz, či radu..

Zdraví XBOXOVÝ zoufalec :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
ne hlavně to nezkoušej sám opravovat, to ti může poradit jen opravdový expert. E20 je problém s RAMkou

ja mu nic neradil jen sem psal jestly to skoušel opravovat.. jestly se v tom nehrabal..

jinak je to vážně problém se studeným spojem BGA na některé z ramek

E: nejlepší oprava je překuličkovat BGA pamětí je to ale vážně nákladné, myslím si že to bude jeden z prvních xboxu bez HDMi že ? to by se vážně opravovat nevyplatilo..

Odkaz ke komentáři

• 0
ja mu nic neradil jen sem psal jestly to skoušel opravovat.. jestly se v tom nehrabal..

jinak je to vážně problém se studeným spojem BGA na některé z ramek

E: nejlepší oprava je překuličkovat BGA pamětí je to ale vážně nákladné, myslím si že to bude jeden z prvních xboxu bez HDMi že ? to by se vážně opravovat nevyplatilo..

HDMI výstup má, ale je to stará verze (tuším typ Zephyr - v zadu jsou uvedeny hodnoty napájení 12V a 16,5A - někde jsem se dočetl, že se typ konzole určuje právě podle těchto údajů).. kolik peněz by cca vyšla oprava a má to vůbec cenu??? Aby se ta chyba po chvíli neopakovala... :?

Odkaz ke komentáři

• 0
MŮŽETE MI PLEASE KDYŽTAK PORADIT NĚJAKÝ OVĚŘENÝ OBCHOD, ODKUD BYCH SI MOHL POŘÍDIT NOVÉ XKO I S FLASHEM?? Předem díky moc..

aha no oprava by byla hodně drahá nebot je tam 8 Ram paměti a překuličkovat každou je určitě časově náročné..

hrejte.cz - xboxy u kterých je uvedeno + jsou s flashem

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu