Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Forum pro blbce

kilisa

Otázka

Zdarek!

Chtel bych se zeptat, jestli je tu nejake forum pro naproste debily (rozumej wii lamy), kde by byly na jednom miste odpovedi na zakladni otazky?

Mam na mysli otazky typu:

Jak si muzu pustit film na wii?

Co jsem udelal spatne, kdyz jsem si stahnul Tiger Woods 10, vypalil jako iso a pritom mi HB tvrdi, ze disk neni DVD?

...a podobne. Pred tydnem jsem si koupil svoji prvni konzoli a koukam na to jak tele z jara. Zadna mys, zadne windows a pod. Vsude ctu, co vsechno se na tom da delat, ale nikde jsem nenasel ucelene informace o tom, jak to delat. Navod v krabici je, uprimne receno, na prd. Nejsou v nem zadna nastaveni, funkce programu a pod. Predstavoval bych si to asi takhle:

1. rozbal wii

2. zapoj wii

3. strc tam DVD

4. vyndej DVD

5. ted ho tam dej spravnou stranou, ty debile

...... a podobne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
To bylo mysleno samozrejme obrazne, ale plati to treba prave pro prehravani filmu na wii. Pro nekoho je to samozrejma, logicka a trivialni vec (jako treba instalace widows), ale pro jine je to spanelska vesnice (jako treba instalace widows).

Udelej mi prosim radost...a nerid se strankama wiihack cz...

Jinak prehravat DVD filmy normalne na wiicku nejde (proste takovou funkci nema)

To ze jsis vypalil hru a wii ti ji nedetekuje je spravne... wii zere originalky :) da se samozrejme upravit aby cetlo i palene hry (cti zalohovane)

Odkaz ke komentáři

• 0

... ja jenom dodam... kdyz si kupujes Wii, tak se rid tim co uvadi vyrobce... samozrejme wii ma moznosti sirsi, ale ty nejsou oficialne podporovany. Takze pokud jsi nekde cetl, ze jde hrat palene zalohy a prehravat dvd, tak existuji take pripady, kdy to jen tak nejde a taky si musis sve wii "upravit"... kazdopadne prichazis o zaruku, protoze to je pro vyrobce nezadouci zasah do zarizeni.

Odkaz ke komentáři

• 0
Diky za hodnotne rady. Uz jsem prisel na to, jak to udelat, aby to tu hru precetlo. Stacilo ji vypalit znovu a jen jednorychlostne.

Sice neznam zadnou mechaniku ktera by dokazala palit jednorychlostne (tedy v pripade DVD 120minut???) ale pokud ti wii precetlo palenku tak jedine v tom pripade ze jsi mel chip...nebo hack...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu