M0tion Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Zdravím, jelikož jsem momentálně dostal ve škole video projekt tak by mě zajímal váš názor na tyto dva programy popřípadě který je lepší jaké má výhody a jaké s ním máte skušenosti nebo můžete navrhnout i jiný.....:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Osobně používám Pinacle Studio 14 , všechno co sem chtěl sem v něm zatím udělal ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 l0rD_-mOke_mUd@ Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 :D:Dlol pinacle, nas ucili za to je nejvetsi prasarna:D já prefuruju Premieru, prijde mi prehlednejsi, ale myslim ze záleží na vkusu, žádnej velkej rozdíl mezi nima neni, pokud by sis nevybral, zkus Edius:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 ja osobne delam moviecka z Q3 ve Vegasu, prijde mi takovej pratelstejsi, ale je to spis o zviku, jsou lidi, kteri delaji zas jen v After Effects, protoze neumeji ovladat Vegas... no a rozdili. Vegas umi dobre editaci, prechody, navazovani, stopy, filtry, atp... After Effects zas idealni na ruzne efekty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 :D:Dlol pinacle, nas ucili za to je nejvetsi prasarna:D já prefuruju Premieru, prijde mi prehlednejsi, ale myslim ze záleží na vkusu, žádnej velkej rozdíl mezi nima neni, pokud by sis nevybral, zkus Edius:-) tak mě na to abych si udělal video s přechodama, hudbou atd tohle stačí a je to lepší než MW...:roll::roll::roll::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ondrejsetina Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Pro šikovnější asi ten Vegas.. Já dělám v CiberLink nebo MovieMaker.. Není to na profi úrovni,ale bude ještě dlouho trvat než pochopím Vegas.. Adobe neznám(nezkoušel) a v Pinacle se mi dobře nedělá, ale je to určitě tím že u toho moc dlouho nevydržím.. Takže kdo bude lepší? Jednoduší uděláš ve MovieMarker. Pro lepší kvalitu efektů,videa a práce a rychlé pochopení editace,střihu atd zkus CiberLink PowerDirector.. Ps:Ale pro rychlé,editování je dobré mít silné procesory práce se pak urychluje o víc jak polovinu..Dobré Gra, jsou taky důležité! Mrkněte na video které sem dělal pro Honza222 ZDE: http://console-forum.net/showthread.php?p=760668#post760668 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
M0tion
Zdravím, jelikož jsem momentálně dostal ve škole video projekt tak by mě zajímal váš názor na tyto dva programy popřípadě který je lepší jaké má výhody a jaké s ním máte skušenosti nebo můžete navrhnout i jiný.....:?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.