Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Sony Vegas 9.0 Pro.....vs......Adobe Premiere

M0tion

Otázka

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

:D:Dlol pinacle, nas ucili za to je nejvetsi prasarna:D já prefuruju Premieru, prijde mi prehlednejsi, ale myslim ze záleží na vkusu, žádnej velkej rozdíl mezi nima neni, pokud by sis nevybral, zkus Edius:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

ja osobne delam moviecka z Q3 ve Vegasu, prijde mi takovej pratelstejsi, ale je to spis o zviku, jsou lidi, kteri delaji zas jen v After Effects, protoze neumeji ovladat Vegas... no a rozdili. Vegas umi dobre editaci, prechody, navazovani, stopy, filtry, atp... After Effects zas idealni na ruzne efekty.

Odkaz ke komentáři

• 0
:D:Dlol pinacle, nas ucili za to je nejvetsi prasarna:D já prefuruju Premieru, prijde mi prehlednejsi, ale myslim ze záleží na vkusu, žádnej velkej rozdíl mezi nima neni, pokud by sis nevybral, zkus Edius:-)

tak mě na to abych si udělal video s přechodama, hudbou atd tohle stačí a je to lepší než MW...:roll::roll::roll::roll:

Odkaz ke komentáři

• 0

Pro šikovnější asi ten Vegas..

Já dělám v CiberLink nebo MovieMaker.. Není to na profi úrovni,ale bude ještě dlouho trvat než pochopím Vegas..

Adobe neznám(nezkoušel) a v Pinacle se mi dobře nedělá, ale je to určitě tím že u toho moc dlouho nevydržím..

Takže kdo bude lepší?

Jednoduší uděláš ve MovieMarker. Pro lepší kvalitu efektů,videa a práce a rychlé pochopení editace,střihu atd zkus CiberLink PowerDirector..

Ps:Ale pro rychlé,editování je dobré mít silné procesory práce se pak urychluje o víc jak polovinu..Dobré Gra, jsou taky důležité!

Mrkněte na video které sem dělal pro Honza222

ZDE:

qkI.gif

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu