Bios Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Zdravím chtěl jsem se zeptat je to docela nutné potřebuji poslat balík na dobírku pošlu ho v ponndělí a potřebuju aby tam v utery dopoledne byl. Ale chci to jen přes českou poštu a je to na dobírku lze to takhle nějak odeslat předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Záleží kam až to posíláš... Nejlépe je tam zajít hned v Pondělí ráno... Ale i tak pochybuju že se to do uterý někomu dostane do ruk ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Stoprocentní jistotu do druhého dne máš pouze poslat to jako EMS. Ale trochu si připlatíš, ale nic hrozného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Pokud to pošleš jako obchodní balík v pondělí ráno tak by to za normálních podmínek v úterý bylo, ale teď o Vánocích těžko říct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bios Odesláno Prosinec 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Když to pošlu jako obchodní balík lze i jako dobírku? Jako že to pošlu jako obchodní balík ale budu od přijemce chtít peníze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Samozřejmě že to jde, běžně to tak e-shopy dělají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Obchodní balík ti ale nezaručuje dodání do druhého dne stoprocentně. To ti fakt jedině zajistí EMS a to je v podstatě úplně stejně drahé jak obchodní balík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Tohle je console forum a ne česká pošta. Neznám lehčí způsob než tam zajít a poptat se. :roll: Jaký já mám zkušenosti, tak na druhý den mi to nikdy nedošlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDCx Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Záleží jak daleko posíláš, ale že přijde do druhýho dne je možný. Ovšem záleží jak daleko a taky kdy se ten balík pošle, čim rychlejc tim líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Expressem na dobírku.Typek odesilal ve stredu a ve ctvrtek to bylo doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Mě balíky na dobírku přišli vždy do druhého dne bez problému, a jedno kam sem to posílal, ale balík musíš podat RÁNO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Tak ho pošli zejtra , na poště maj otevřeno :) Když to pošleš jako pilné, tak máš zaručené dodání do 48 hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Mě balíky na dobírku přišli vždy do druhého dne bez problému, a jedno kam sem to posílal, ale balík musíš podat RÁNO Přesně tak pokud mi něco někdo posílal a poslal to ráno obchodním balíkem tak se ještě nikdy nestalo že bych to druhý den neměl. BTW: i tento týden když jsem něco objednával tak mi to na druhý den přišlo jak to bude těsně před Vánocemi nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 furt stejné ;) posílali mi balík na dobríku ve čtvrtek ráno a teď ho mám doma od rána Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.