plast88 Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 pls jak mám rozebrat konzoli a vyměnit laser?? nenašel jsme žádný šroubky nebo něco co by to drželo a nevím jak se dostat dovnitř. taky mi bylo řečeno že bych měl zkontrolovat cpu jestli je tam chladící pasta, prý se po delší době vypaří a cpu odejde. mám 60gb verzi. díky za nějaké info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 zkus na Youtube dat PS3 disassembly . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D@w3r Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 chladící pasta tam je jen pro lepší odvod tepla já bych se u 60gb verze nebál že ti odejde cpu je tam o větrák navíc narozdíl od 40gb verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plast88 Odesláno Prosinec 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 zkus na Youtube dat PS3 disassembly . jj díky už to mám a rozebírám:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
plast88
pls jak mám rozebrat konzoli a vyměnit laser??
nenašel jsme žádný šroubky nebo něco co by to drželo a nevím jak se dostat dovnitř. taky mi bylo řečeno že bych měl zkontrolovat cpu jestli je tam chladící pasta, prý se po delší době vypaří a cpu odejde. mám 60gb verzi. díky za nějaké info
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.