Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Psn


petr1468621165

Otázka

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
Neni pravda já se na PSN dostanu i s CFW 5.50 GEN-D2.

Divný, že já se tam nedostanu :blink:

Custom Firmware 5.50 GEN-D2

Po dvou dnech přichází Yoshihiro a tým GENyUS s novou aktualizací custom firmwaru 5.50 GEN, která opravuje chyby předchozí verze 5.50 GEN-D. Všechny vlastnosti oficiální verze firmwaru 5.50, včetně Info Boardu, zabezpečení internetu, nebo podpory 2 úrovní podadresářů pro složky MUSIC, VIDEO a PHOTO zůstaly samozřejmě zachovány. Bohužel, všechny online služby PlayStation Network (PlayStation Store, online multiplayer) jsou stále blokovány.

http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009110002

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
jo bylo to tu, ale nikdo nevi jaktoze mu to jede a ostatnim ne... takze proste jako by se tam dostat neslo

Píšeš blbosti. "jako by se tam dostat neslo" to je blbost když to de to že to de jenom mě je sice záhada ale nějakej důvod pro to je, takže to co si napsal je kravina.

Trochu OT: Proč si smazal ten můj topic? Porušoval snad pravidla? Dokázal jsem že to fake neni tak to fakt nechápu. Chtěl jsem to prodiskutovat třeba by na to někdo přišel čim to je, ale ty si tu mažeš topiky jak se ti zachce nebo pokud jsi k tomu měl důvod, tak to by mě fakt zajímalo jakej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu