tvity Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Nevíte kde sou v PC uložený save hry Assassin's Creed, budu teď přeinstalovávat Windowsi a chtěl bych si zálohovat savy.Mám XP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Není to moje info ale zkopírované "vetsinou to byva - v dokumentech - ve slozce ktera ma stejny nazev jako hra nebo v program file/nebo tam kam sis to nainstaloval, ale vice pravdepodobne je jsou dokumenty ) cekni a pisni" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Prosinec 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Tak v dokumentech nic nemam a v program files je jenom todle http://s2.imgupload.cz/img/--/121137/Ziu2P/Bez-n-zvu.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Zkus Tento počítač - disk C - documents and settings - ted nwm esi je tam users - tvoje jmeno - tam někde- a nezapomeň si zobrazit skrytý složky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Prosinec 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Tak sem dal zobrazit ty skrytý složky a ejhle je to tam :) C:\Documents and Settings\Tvíty\Data aplikací\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 já věděl že sem je tam někde hledal :) když sem dělal to samý co ty ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.