Steven.91 Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 19, 2009 Zdravím, mám dva ovladače, jeden funguje normálně, ale když zapnu ten druhý tak furt jenom bliká zelený prstenec a na nic nereáguje... Myslíte že je pokažený ? Edit: Už jsem na to přišel, museli se synchronizovat :D Citovat
0 PC-maniak Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 19, 2009 a ono i kdyby si hledal tak to tu ani nepises protoze na stejnou otazku sem uz odpovidal jednomu tady na foru = priste hledej! Citovat
0 Steven.91 Odesláno Prosinec 19, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 19, 2009 Stačila by přidat možnost mazání vlastních přispěvků, pokud na ně ještě nebylo odpovězeno... ;-) Citovat
0 PC-maniak Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 19, 2009 stim mazanim souhlasim.. ale to je jako vymluva co se tyce hledani trochu divny ne =) pls lock Citovat
Otázka
Steven.91
Zdravím,
mám dva ovladače, jeden funguje normálně, ale když zapnu ten druhý tak furt jenom bliká zelený prstenec a na nic nereáguje... Myslíte že je pokažený ?
Edit: Už jsem na to přišel, museli se synchronizovat :D
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.