Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Hry z HDD


zaza9

Otázka

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Hry z HDD se daji hrat bez DVD (dokonce hra nemusi byt ani vypalena) jen pokud je do konzole nainstalovat XBReboot (hacknuty system) spistupni to hodne veci jako je trepa pripojeni jakyho koliv hdd... nekdo zkousel i 1TR 3,5 satu na externim napajeni a normal bezi ja mam ted v konzoly 500GB 2.5 a bezi taky dobre =)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

HDD jakej koliv.. (USB moznost pouze hrani her kery se poustej pres soubor xex /interni HDD muzes hrat i XBLA hry (hryz live) ) jinak stahnes iso.. to pres XDVDmulleter rozpakujes a hacknes xex soubor (default.xex) do xka to dostanes hooodne spusoby treba vyndas hdd z xka pripojis do pc a nakopirujes (kamkoliv na treti partition treba Part3:/Hry/xxxx) nebo nakopirujes na flashku/USB HDD pripojis k xku pustis xex loader a vnem to muzes primo pustit tu hru z USB/HDD/Flashky nebo nakopirujes na interni hdd v xku.. =) na zahranicnich forech doporucujou mit interni hdd.. (hdd na tom sata porte jak ma xko z vrchu muze byt jakej koliv.. ) jinak se hry poskubavaj... konkretne asi z pomalejsi flashky.. jinak instalace XBR.. ta se nahrava misto originalniho systemu.. mam zato ze tu je i nekde otom vlakno..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jestli tomu dobře rozumím , tak nejlepší způsob by byl :

Aby se hra nezadrhávala,tak by se měla spouštět z HDD xka. ( může být jakýkoli ) . Na HDD xka ji můžeme dostat bez vypálení překopírováním hacknutého isa (xex souboru (default.xex) ) v počítači na flashku,nebo externí HDD a potom přes USB pomocí programu xex leaderu ( který je součástí xka - XBRebootu ) na HDD xka. Potom se hra spouští přímo z HDD xka .Každopádně se ale asi nemůže s takto upraveným xkem na live,protože hrozí ban.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

no tak ban je bych rekl 101% :D jinak upresnim to co se tyce her na xko s XBR:

stahnes iso , pres program XDVDMulleter extrahujes soubory do PC pote pres progra, XGameHacker hacknes XEX soubor takto rozpakovanou hru strcis na naky medium klidne mobil s mass storage.. =) pote si stahnes z internetu homebrew aplikaci XEXLoader (soucasna verze 0.12) vypalis na CD (pokud mas HDD pripojene do xka pres interni sata muzes pozdeji nainstalovat na HDD...) pustis xexloader z CD/xHDD nabehne ti souborovy manazer tam si vlezes na medium na kterem mas hru oznacite zlozku s hrou date X potvrdite kopirovani pote prejedete na xHDD date X a vlozit =) a uz to je v xku.. ja osobne mam strukturu tak ze mam Part3:/Hry/ a zde slozky s hrama.. =) ted by to melo bejt opravdu presny

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu