Salazar Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Je možný vypálit hru z origoše ? jako že bych zálohoval .iso a pak vytvořil .dvd ? Díky za odpověď ( jo a ta hra se mi nechce stahovat xD ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deyf1468623793 Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Nejde musis mit upravenou mechaniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cassper Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Pokud to nemyslí tak, že mechaniku třeba flashlou má a tuhle kopii originálu vlastně vypálí místo toho aby to ISO tahal někde z netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Salazar Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Pokud to nemyslí tak, že mechaniku třeba flashlou má a tuhle kopii originálu vlastně vypálí místo toho aby to ISO tahal někde z netu. Jo přesně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deyf1468623793 Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Jenze kopii originalu jen tak neudelas,musis mit upravenou mechaniku(vypalovacku v pc),tak jsem to myslel,je me jasny ze kdyz chce delat kopii,ze flasch ma :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Consolero Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 No a nestacilo by treba pouzit mechaniku primo z xbox zapojenou na SATA v pc ? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 2k8 Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Četl jsem někde, že to jde, ale ta mechanika ,usí bejt dost nová, a nějaký ty prográmky se prej daj sehnat těžko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Salazar
Je možný vypálit hru z origoše ? jako že bych zálohoval .iso a pak vytvořil .dvd ?
Díky za odpověď ( jo a ta hra se mi nechce stahovat xD )
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.