Daxter Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Zdravím, našel jsem pár zmínek o MMORPG na iP, takže se chci zeptat, existuje doopravdy nějaké nebo jsou to jen fake ? popřípadě, máte nějaké odzkoušené, co by jste doporučili ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 viděl jsem max takový textovky ... typu mafia wars Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Prosinec 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 viděl jsem max takový textovky ... typu mafia wars no já pravě třeba tohle a docela dost mě to zaujalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 no já pravě třeba tohle a docela dost mě to zaujalo hmm tak to vidím poprvé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 to by mě taky docela zajímalo.... našel jsem jen tenhle download: http://www.badongo.com/file/18424003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.