sasa.lohr Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Takze internet jsem jiz vyresil zakoupenim wifi. ale problem kvuli kteremu jsme to cele delal pretrvava. chyba konci s priponou 513 a je o u vsech olnych her na HDD. tyto hry byly stazeny z PSN jinym uzivatelem z jineho PSN uctu doufam ze mi pomuzete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cassi Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 podle nazvu je jasny jaky mam problem. po zapojeni kabelu do ps3 se nejde pripojit. zkousel jsem to nastavovat podle navodu ale stale nic. pise mi to 80028ea8 a take obcas: 80710102 - IP adresa koliduje s jinou , PS3 se nemůže připojit k routeru se současnou IP - Zkuste resetovat router jenze nevim jak to mam provest někde na routeru by mělo být takové "tlačítko" reset většinou sem to vídával na zadní straně není to ani tlačítko je to taková jakoby dírka zmáčkneš to třeba špendlíkem ale naopak tou hlavičkou tam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Prosinec 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 jo jenze ja mam normalni kabelove pripojeni, ne prez modem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 pokud nemáš router což tak vypadá, tak musíš odpojit PC nebo prostě cokoliv co máš ještě na tom zapojený. Musí tam být jenom PS3. Poté bych to zkusil a pokud se to nezmění, podíval bych se do nastavení modemu zda tam máš povolenu Plug and Play a pak v počítači nastavit u sítě DHCP. Ale co tu píšu asi tomu rozumět nebudeš a vůbec kde to udělat že? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Prosinec 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 tak tak:? ale ja mam jen jeden kabel, takze kdyz chci pripojit ps3 mam odpojene pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Prosinec 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 pls, poradte nekdo mam na hdd 15 her a nemuzu je hrat jak to mam nastavit? kdyz zapnu hru tak mi to ukaze chybny kod : 800259513, skoru o vsech, jen ne u 4 a jsou to asi dema kdyz mi nekdo speravne poradi dostane vsechny mi CRD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Já jsem ti poradil :) na 60% garantuju že to co jsem ti řekl bude fungovat. Ale já už nemám Windows XP (předpokládám že tento windows máš) takže nemůžu ti poradit jak nastavit DHCP. Ale prvně si někde v manualu nebo na krabičce toho modemu musíš najít takovou IP adresu kterou zadáš do prohlížeče, zadáš login a heslo (většinou admin a admin) a zkus se tam prohledat a najít prostě Plug and Play a povolit ho. Potom udelej to DHCP (pokud nenajdeš IP k modemu, zkus sem napsat jméno + označení toho modemu a já to zkusím najít) Ale našel jsem jeden návod jak se tam dostaneš na to DHCP (trochu jsem to upravil): Pro nastavení DNS se drž tohoto postupu: V nabídce Start zvolte Ovládací panely (Control panel) Vyberte položku Síťová připojení (Network connections) Klikněte pravým tlačítkem myši na Připojení k místní síti a klikněte na Vlastnosti (Local area connection -> Properties) V kartě Obecné klikněte na text Protokol sítě internet. (Kliknete-li na čvereček, odeberete tuto službu ze seznamu, což je nežádoucí!) (General -> Internet protocol(TCP/IP) -> Properties) Tady si opiš radši někam adresu IP, masku podsítě, výchozí bránu, upřednostňovaný server DNS a náhradní server DNS. Až si to někam opíšeš, klikni na Získat adresu IP ze serveru DHCP automaticky a klikni na OK. A vše zavřeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Boos27 Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 vizkousim, ale mam w7 xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Prosinec 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 vizkousim, ale mam w7 xD sry, pisu z bratrovo profilu, nevsiml jsme si ze je prihlaseny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lexicon Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Pokud mas kabelovy pripojeni (UPC nebo neco podobnyho) tak staci pri prepojeni kabelu z PC do PS3 nebo naopak modem jenom restartovat, dela se to tak ze se vytahne z modemu cca na 30s napajeci kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 jenze ja zadny modem nemam. mam jen kabel zadny router, modem nic! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cassi Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Zkusil bych to připojit eště do něčeho jineho krom tveho PC a PS3 a pokud by to nešlo ani tak tak bych si myslel že ti provider přiradil jednu ip adresu na mac adresu pc.... tak jak jsem to měl já :) .. stačí když si pořídíš nějaký router který umí emulovat mac adresy... :) teda aspoň podlě mě... nech si to pro jistotu eště někým ověřit :) třeba providerem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 ja na to seru, pridal jsem si ps3 jako dalsi pc v siti zadal ip a mac ale furt ot nejde koupim si wifi abude to OK thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 tak jsem si dens poridil wifi router aby mi vse fungovalo jak ma http://www.korunka.cz/sitove-prvky/d-link-bezdratovy-router-airplusg-di-524?v=352252 zapoiil jsem to takhle: kabel do routeru=> z routeru do pc v pc uz mi net funguje jak vidite xD, ale na ps3 stale nic! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 tak jsem se konecne pripojil,ale hry porad hazi chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 reflesh................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sasa.lohr
Takze internet jsem jiz vyresil zakoupenim wifi.
ale problem kvuli kteremu jsme to cele delal pretrvava.
chyba konci s priponou 513 a je o u vsech olnych her na HDD.
tyto hry byly stazeny z PSN jinym uzivatelem z jineho PSN uctu
doufam ze mi pomuzete
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.