domine Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Dobrý den, chtěl jsem Vás moc poprosit o radu. Dokoupil jsem si na serveru www.alza.cz přídavný ventilátor k xboxu 360. Když jsem jej dnes zapnul na pc (čekám na vga kabel k xboxu, takže prozatím xbox nepoužívám), tak jsem zjistil že vzduch ventilátory vysávají (přes žebrování). Na internetu jsem se dočetl, že ventilátory které jsou v xboxu na zadní straně vzduch nasávají. Není to nějaké divné ? Nemůže se stát, že tím zmenším výkon ventilátorů v xboxu ? Ptám se kvůli tomu, že při přidání přídavného chlazení jsou ventilátory za sebou. http://www.alza.sk/chladic-evercool-xbox-360-tg-xb1-d82740.htm tady je obrázek přídavného chladiče Předem děkuji za jakoukoliv radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Nejsem žádnej expert, ale podle mne větráčky v xku foukají teplej vzduch ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domine Odesláno Prosinec 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Dobrý den, děkuji za odpověď. Akorát jsem mi potvrdil to, co jsem si myslel. Na jistých zahraničních stránkách jsem se dočetl o výfuku teplého vzduchu z xboxe ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Ze zadu xboxu jsou vetráčky, který odvádí teplo ven z Xboxu, ten přídavní xbox právě ten vduch nasává a zase odvádí z tich přídavních větráčků. No prostě, nechápu co tady řešíš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 ano, čiže je to absolutně zbytečné, protože ten teplý vzduch větráček nasává až venku z xboxu, takže kupovat jakýkoliv větráček a přidělávat takhle na xko se nevyplatí, to by musel být vevnitř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.