saberrider Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Chci naistalovat datadisk cestovní horečka, ale hned při instalaci mi to hodí chybu, že hru sims3 nelze aktualizovat. Nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Máš nainstalovaný základ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saberrider Odesláno Prosinec 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 jj, tj. Ještě jsem to ani necracknul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saberrider Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Cestovní horečka mi hlásí toto. Nainstaloval jsem znuvu sims3(NECRACKNUL JSEM TO) a hned dám instalaci CH a hlási mit to následující hlášku :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 :D ha tuhle sra*** jsem mel taky....dneska sem to smazal vsechno(nemel jsem na to nervy)...na netu sem nasel ze musis mit opatchovanou zakladni hru..jenze to se mi za boha nepodarilo(porad nejakej error)..tak sem se na to vyprdnul...zkus nainstalovat nejakej patch na sims 3 a pak to zkus...nevim kolikatku to chce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Nemusíš mět nic, já mám základ The Sims 3 cracklou a nahozený cestovní Horečku a všecko v pohodě :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saberrider Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Mě teda ani ho.no. Když chci opatchovat sims3, tak hned hláška,že to to nejde opatchovat. Svi.ě jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Tak to nepatchuj. šak já píšu že tam PATCH NEMÁM mám to jen CRACKNUTÝ, to je všechno, mám THE SIMS 3 normal Crack verzy bez PATCHE a na to sem normálně naistaloval Cestovní horečku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Mě teda ani ho.no. Když chci opatchovat sims3, tak hned hláška,že to to nejde opatchovat. Svi.ě jedna dela mi to to same... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Máte blbý verze 8-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.