Road-Master Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 zdravim,koupil jsem x-box bez hdmi s 11 originálními hrami s kabelama a trafem za 5500,-kč. Je to moc na tento X-BOX ? díky jak poznám jestli jde udělat flash a co mám proto udělat? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petros27 Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 zalezi na tom co je to za hry a jestli to md HDD ale asi to bude v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Road-Master Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 HDD je 20GB a hry PGR4,Gears of war,nfs carbon,mass effect. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 jo tak to sis dobre poridil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sada23 Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Tos teda moc dobře nekoupil já mám za 3400 s 5 hrami, flashem, HDMI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Road-Master
zdravim,koupil jsem x-box bez hdmi s 11 originálními hrami s kabelama a trafem za 5500,-kč. Je to moc na tento X-BOX ?
díky jak poznám jestli jde udělat flash a co mám proto udělat?
díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.