James XR Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Chtěl bych se zeptat, jestli je možné dostat baň pouze za to, že užívám US účet na Live. Jinak Xbox nemám fleshlý a vše mám originál... Je to možné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smaky Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Ano je to možný,poslední dobou celkem dost.Protože ČR je nepodporovaná a tím že se připojuješ z této země a ještě pod jinou adresou,tak porušuješ jejich pravidla a tak tě prostě zabanujou,jestli budeš mít ''štěstí'' .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 James XR Odesláno Prosinec 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Stalo se to už někomu? :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smaky Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Kdyby ne,tak bych ti to nepsal...Nemyslíš?:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 James XR Odesláno Prosinec 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 :cheesygrin:Myslel jsem někomu na fóru... Jestli teda nemyslíš vlastní zkušenost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freeze Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Nestalo se to nikomu jen pár lidí tu furt plaší přítom nikdo z nich to eště nijak nedokázal, furt jenom blekotaj že to někde slyšely atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 James XR Odesláno Prosinec 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 OK, díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skype Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Nikdy se to nestalo a Microsoft to nedělá. Proč by si kazil zisky, že :) A Smaky ty tady nekecej pi*oviny když o nikom nevíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Ježiši už to tu říkám po několikátý, stát se to může ale stačí napsat nebo zavolat na MS a oni to odblokujou. Nikdy MS nebanuje za to, že jsi z ČR a vzhledem k tomu že pro čr udělala neoficiální toleranční prostor. Zase se tu potvrdilo pravidlo. "Jedna bába říkala, že od jedné báby která má syna a jeho kamrád má otce který má Xbox 360 a dostal BAN za to, že byl registrovanej na LIVE a přitom neměl flash nic. Nepovídej, tak to jdu roznýst na CF..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smaky Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Na chatboxu bylo hodně lidí,co si stěžovalo že maj origo a maj ban.Ale dělejte si co chcete,je to vaše minus.Dostanete bany a budete mít po záruce,váš problém. :roll: (to že pár lidí ban nedostalo neznamená,že microsoft je nedává,ale přeju ať se dostane i na vás) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Dostal jsem BAN za to, že jsem se registroval jako UK sakra MS to jsou šmějdi. Vždit já jsem používal jenom originálky. Bože můj řekněte to všem!! Promiň ale to je nahlavu. Registrovanej jsem přes dva roky, spousta ale fakt spousta lidí znám co jsou na LIVE ještě dýl a to o té čr jsem si jen tak z prstu nevycucal. Kdyby nebyli hloupý, mohli zavolat na MS do země kde jsou registrovaný a mohli to vyřešit. Jejich blbost, ne naše :) //EDIT: jo já zapoměl, oni v jejich věku ještě neuměj anglicky tak to jo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snake99 Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Na chatboxu bylo hodně lidí,co si stěžovalo že maj origo a maj ban.Ale dělejte si co chcete,je to vaše minus.Dostanete bany a budete mít po záruce,váš problém. :roll:(to že pár lidí ban nedostalo neznamená,že microsoft je nedává,ale přeju ať se dostane i na vás) Meles kraviny,nerikam,ze se to nemuze stat,ale nikoho neznam,kdo by dostal ban za registraci. Ja jsem dostal ban na flash xku,za pul hod.jsem pripojil xko s orig FW a ban jsem dalsi nedostal,kdyby to bylo za registraci,tak schytam dalsi!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
James XR
Chtěl bych se zeptat, jestli je možné dostat baň pouze za to, že užívám US účet na Live. Jinak Xbox nemám fleshlý a vše mám originál... Je to možné?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.