jirkabboy Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Chci se zeptat na jaký wave mám převést hru Call of Duty Modern Warfire 2. Mám flashnutý xbox,ale nevím jakou mám verzi flash. Není nejlepší to převést na wave 1? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 2k8 Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 A kdy jsi ho nechal flashovat ?? Jinak já si myslim že by jsi to mohl patchnout na wawe 3 přes 360WawesPatcher. Docela good prográmek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cool.Majkl Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Podle toho, jak ho máš dlouho. Pokud flash nemáš moc dlouho tak převeď na Wave 3. Pokud už máš flash déle převeď na Wave 2. Ano v podstatě mužeš převést na Wave 1, ale je to zbytečný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jirkabboy
Chci se zeptat na jaký wave mám převést hru Call of Duty Modern Warfire 2. Mám flashnutý xbox,ale nevím jakou mám verzi flash. Není nejlepší to převést na wave 1? Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.