jirkabboy Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Mám dotaz ohledně vypalování her. Všude se píše že se mají hry vypalovat na DVD+DL a já je vypaluju pouze na DVD-DL, protože + vůbec nejedou. Mám mechaniku Benq. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Mám dotaz ohledně vypalování her. Všude se píše že se mají hry vypalovat na DVD+DL a já je vypaluju pouze na DVD-DL, protože + vůbec nejedou. Mám mechaniku Benq. Díky Kde nejedou? O com pises? :roll: OMG... Na X360 normalne na DVD+R DL, aj na minusky to ide, ale cez nejaky soft...neskusal som, pretoze ked je cena rovnaka, tak naco je potrebne spekulovat??? U teba je problem asi ten, ze si nepouzil aktivacny disk, alebo si hru neopatchoval!!! Tak tu nepis hluposti...prestuduj si forum!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 2k8 Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 No nebo je to taky tak, že jeho mechanika je stará a na dvd+r dl nenií vhodná nebo tak nějak. Zkus si něco na netu najít o tvé mechanice, a Trezzore píše tam ve smyslu, že mu -ka fungujou a +ka ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 No nebo je to taky tak, že jeho mechanika je stará a na dvd+r dl nenií vhodná nebo tak nějak. Zkus si něco na netu najít o tvé mechanice, a Trezzore píše tam ve smyslu, že mu -ka fungujou a +ka ne. Mam 2 roky staru konzolu s mech. BENQ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbox360man Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Ja sice nevím jak to je u mínusek ale myslel jsem ze na pluska a mínuska se vypaluje trošku jinym způsobem jesli se pletu tak sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 ano vyplaují se jinak je tu návod hledej alíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 2k8 Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Mam 2 roky staru konzolu s mech. BENQ. Ale já jsem se neptal jakou máš ty xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Ale já jsem se neptal jakou máš ty xD Napisal si: "No nebo je to taky tak, že jeho mechanika je stará a na dvd+r dl nenií vhodná nebo tak nějak." Tak som ti odpisal, ze aj ja mam "staru mechaniku BENQ" ako on a ja s pluskami nemam problem! Chapes to vobec? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Prosinec 21, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Blbost aby sli na mechanice palit jen minuska , prvni byl totiz format + a minus se potom pridal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 No a teraz sa priznam, ze som v rozpakoch. :cheesygrin: Vlastne ani neviem o com pisal na zaciatku. Ja som myslel, ze na konzole mu nejdu pluska...a ze ma mech BENQ. Z mojej strany to bude asi nedorozumenie :cheesygrin: Mohol napisat ze ma napalovacku Benq a nie iba mechaniku. Ja mam Benq v konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 2k8 Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Já též xD Srry za SPAM xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jirkabboy
Mám dotaz ohledně vypalování her. Všude se píše že se mají hry vypalovat na DVD+DL a já je vypaluju pouze na DVD-DL, protože + vůbec nejedou. Mám mechaniku Benq. Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.