nejsem zadny magnat, takze jsme si poridil tuto grafickou kartu. Jenze me prekvapilo ,ze se na tom seka i GTA sa,
ma 512mb a takt 725Mhz takze se mi zda maly vykon
mam nainstalovany Catalyst 9.11 a nataveni co mozna k nejrychlesimu nacitani, ale stejne se vse seka.
v programu ATI Overdrive jsem se nekolikrat pokousel nastavit takt vyse nez je 725 ale vzdy se mi to vratilo zpet na zaklad. Nize v aktualnich hodnotach mi to ukazuje, ze kmitocep GPU je na 300 Mhz a pameni na 323Mhz.
Pripojil jsem i dalsi vetrak ale nepomaha , takze prehrivanim to byt nemuze :
Otázka
sasa.lohr
nejsem zadny magnat, takze jsme si poridil tuto grafickou kartu. Jenze me prekvapilo ,ze se na tom seka i GTA sa,
ma 512mb a takt 725Mhz takze se mi zda maly vykon
mam nainstalovany Catalyst 9.11 a nataveni co mozna k nejrychlesimu nacitani, ale stejne se vse seka.
v programu ATI Overdrive jsem se nekolikrat pokousel nastavit takt vyse nez je 725 ale vzdy se mi to vratilo zpet na zaklad. Nize v aktualnich hodnotach mi to ukazuje, ze kmitocep GPU je na 300 Mhz a pameni na 323Mhz.
Pripojil jsem i dalsi vetrak ale nepomaha , takze prehrivanim to byt nemuze :
mam presne tuto grafickou kartu : http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=69099
videl jsem i videa jak na tom hraji GTA4, takze by mi stacilo kdyby to jelo na nenizsi detaily, nebo abych si zahral assasina creed
muj pc: celeron 2.80
ram: 1500 mb ddr2 800mhz
napadlo me ze by to mohlo byt zdrojem, nevim jaky mam na zdroji to totiz nemam a nevim jak to zjistim z pc. ale nedavno se menil
nebo procesorem, ale ten by mel drzet
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.