Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

lock

sasa.lohr

Otázka

nejsem zadny magnat, takze jsme si poridil tuto grafickou kartu. Jenze me prekvapilo ,ze se na tom seka i GTA sa,

ma 512mb a takt 725Mhz takze se mi zda maly vykon

mam nainstalovany Catalyst 9.11 a nataveni co mozna k nejrychlesimu nacitani, ale stejne se vse seka.

v programu ATI Overdrive jsem se nekolikrat pokousel nastavit takt vyse nez je 725 ale vzdy se mi to vratilo zpet na zaklad. Nize v aktualnich hodnotach mi to ukazuje, ze kmitocep GPU je na 300 Mhz a pameni na 323Mhz.

Pripojil jsem i dalsi vetrak ale nepomaha , takze prehrivanim to byt nemuze : Untitled-1.gif

mam presne tuto grafickou kartu : http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=69099

videl jsem i videa jak na tom hraji GTA4, takze by mi stacilo kdyby to jelo na nenizsi detaily, nebo abych si zahral assasina creed

muj pc: celeron 2.80

ram: 1500 mb ddr2 800mhz

napadlo me ze by to mohlo byt zdrojem, nevim jaky mam na zdroji to totiz nemam a nevim jak to zjistim z pc. ale nedavno se menil

nebo procesorem, ale ten by mel drzet

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu