2k8 Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Zdravim. Kupoval jsem si xbox 360 arcade+ a když tam dám hru Borderlands tak mi naskočí pouze přes celou televizi XBOX 360 a nad ním logo. Co je teda za problém.:cry::cry::cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Borderlands je wave 3 hra .. Keď máš + , predpokladám že si to kupoval z hrejte , takže tam je fw 1.6 .. Máš to dobre vypálené ? btw skús inú hru vypáliť .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 2k8 Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Kontroloval jsem si to v agbx360 a vše na 100% v pořádku a kámošovi to jede a mě né nevite co stím???:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 2k8 Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Lidi please helpněte.Prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hustokozlik Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 a neco teda bliz kdy si to kupoval, odkud, pripadne od koho flash, je z druhe ruky? hru si vypaloval sam? je mozne ze je tam patch... vice info!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 p.a.c.o Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 zkus tu hru vyndat a zandat znova, nekdy se mi taky stane, ze napoprvi ta hra nenabehne a pak jo. Pokud mas totiz nejaky novy xko, mel bys mit jak tu nekdo rikal fw 1.6 a na tom to krasne beha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jeniczech Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Kontroloval jsem si to v agbx360 a vše na 100% v pořádku a kámošovi to jede a mě né nevite co stím???:cry: Podívej, musíš lépe popsat problém.. Jinak ti nikdo nepomůže. Začni asi tím, že ať ti řekne ten flasher nebo prodejce, co tam máš za firmware.. Pak už ti snad budeme schopný pomoct.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 2k8 Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 No. Kupoval jsem si xko od Spacemana z jeho obchodu gamesparadise.cz. A má fw 1.6. Hru jsem já nevypaloval, ale pučil od kámoše který si to od nějakého flashera nechal vypálit.xD No a ten problém je teda v tom, že jemu ta hra funguje a mě né. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 No.Kupoval jsem si xko od Spacemana z jeho obchodu gamesparadise.cz. A má fw 1.6. Hru jsem já nevypaloval, ale pučil od kámoše který si to od nějakého flashera nechal vypálit.xD No a ten problém je teda v tom, že jemu ta hra funguje a mě né. Aj kamarat ma 1.6? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 2k8 Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 JJ můj kámoš má taky 1.6. On měl flash před 5 dnama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 JJ můj kámoš má taky 1.6. On měl flash před 5 dnama. Vyzera to tak, ze ako keby si tam nemal 1.6 ale starsi, kde treba opatchovat hru na wave2. Dash mas novy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 2k8 Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 píše mi to že mám 2.0 8955 tak newim. XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deyf1468623793 Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Tak se na to zeptej Spacemana ne,kdyz to mas od nej,ti urcite poradi,bo se na to mrkne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 2k8 Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 No to určitě, protože se s nim dohaduju o tom že za nim v pondělí přijedu do Prahy xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 zkoušel jsi jinou hru ????? zjistíš to takhle, vyzkoušej třeba 10 her, pokud aspoň jednu spustíš, máš jen starý firmware, ale pokud logo zůstane u každé hry, je špatný dvd-key a to si můžeš hodit s tím dashboardem co máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 2k8 Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Vyzkoušel jsem Borderlands, GTA 4, Assassins Creed 2, COD 6, Batman: Arkham Asylum, a ještě NFS Undercover a nic nefunguje. X-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jeniczech Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Vyzkoušel jsem Borderlands, GTA 4, Assassins Creed 2, COD 6, Batman: Arkham Asylum, a ještě NFS Undercover a nic nefunguje. X-( GTA 4 a undercover by ti měly normálně fungovat.. To není ani 3WAVE. A konkrétně tyto dvě hry si vzal kde? Zeptej se toho, co ti je půjčil nebo prodal, zda to nějak patchoval.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 2k8 Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Každou hru jsem kontroloval přes agbx360 a jen cod 6 a assassins creed 2 mi psali nějakou chibičku, jinak nic nó, newim prostě nó newim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ondatra Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 No ja z toho mam pocit, ze kdyz jsem se dival do toho obchodu tak tam "+" znamena plus nejaky hry ke konzole .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DangerousDave Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 skus tam dát originálku, když půjde tak nemáš flash, když nepůjde tak tam máš špatný dvd key a pokud nemáš někde jeho zálohu tak si zahraješ aspoň oblíbenou metodu kladivo :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 přesně tak, vlož tam ještě originálku, pokud ti půjde, nemáš flashlý xbox... můžeš mi napsat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 nevím to jistě ale originálky pokud vím fungujou i na flashnutém xboxu nebo se snad pletu? //EDIT: sorry já to četl ale až ted jsem si uvědomil ten DVD KEY :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 nevím to jistě ale originálky pokud vím fungujou i na flashnutém xboxu nebo se snad pletu? přečti si to celé prosím tě, trošku mimo mísu... my řešíme jestli nemá jenom flash, nebo jestli má blbě zapsaný dvd key.. pokud by měl blbě zapsaný dvd key, nespustil by ani originalku ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sstepus Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 no typnul bych to bud na spatny flash nebo mas neco s tou hrou co mas vypalenou skus jinou pises ze kamosoj de tak puc si od kamose nejakou hru a zkus ji jestli bude stejny vysledek napsal bych dodavateli o problemu edit:sry za spam ted sem to docetl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ecko Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 no a co? tady se jedná o něco úplně jiného. tak už jste mě předběhli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 no typnul bych to bud na spatny flash nebo mas neco s tou hrou co mas vypalenou skus jinou pises ze kamosoj de tak puc si od kamose nejakou hru a zkus ji jestli bude stejny vysledek napsal bych dodavateli o problemu umíš číst ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
2k8
Zdravim.
Kupoval jsem si xbox 360 arcade+ a když tam dám hru Borderlands tak mi naskočí pouze přes celou televizi XBOX 360 a nad ním logo.
Co je teda za problém.:cry::cry::cry::cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
27 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.