martinrehakcz Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2009 Ahoj,vím že tu je pár návodů,ale moc se v tom nevyznám,potřeboval bych konkrétně jakej mám použít,případně jaký soubory stáhnout,abych mohl hrát vypálený hry,homebrew už mám,ale dál jsem radši nešel,abych něco nepo ... Citovat
Hexer Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2009 pisni mi na mejlik Hexer zavinac seznam tecka cz Citovat
martinrehakcz Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2009 :cry:lidi to se nikdo nenajde,vždyť vás to hromada už určitě dělala:cry: Citovat
ozzy625 Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2009 :cry:lidi to se nikdo nenajde,vždyť vás to hromada už určitě dělala:cry: Napiš meila na hexer@seznam.cz !! Je to borec přes tohle podle ostatních lidí. Citovat
martinrehakcz Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2009 ten se zatim nehlásí,tak nevim,myslíte že když přes backup loader spustím normální hru,tak to mám jenom blbě vypálený,nebo tam mám prostě něco blbě,už jsem zkoušel milion věcí,co jsem našel na googlu Citovat
Hexer Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2009 ale hlasi... ale hexer neni stroj ale clovek!!! :) Musi taky hledat jeziska v nakupnich centrech... musi taky uklizet byt... atd. atd. Citovat
martinrehakcz Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2009 No to je jasný,on si člověk bohužel neuvědomí,že máš na práci i jinačí věci,než čekat u kompu,až nějakej jouda napíše ... :-) tímto se omlouvám :-) Citovat
ententyky Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2009 2 Hexer: a nasels toho jeziska? :) Citovat
martinrehakcz Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2009 už jsem si to vyřešil,prosím LOCK Citovat
marek22 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2009 Hele prosim tě mohl bys mi t návody poslt přes PM ? Díky předem Citovat
iFR3NK Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2009 mám stejný problém. Všude mraky návodů, ale trochu problém se v nich vyznat. Mohl by jsi sem pls napsat, jak si to vyřešil ? popř. PM? Díky moc Citovat
martinrehakcz Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2009 zkoušel jsem opravdu hodně věcí,nerad bych,aby se vám nakonec něco pos... ,obecně je za profíka považován hexer,zkuste mu napsat,popřípadě mi pošlete mail na martinrehak@email.cz a můžu vám říct,co jsem všechno dělal Citovat
JBM Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2010 zkoušel jsem opravdu hodně věcí,nerad bych,aby se vám nakonec něco pos... ,obecně je za profíka považován hexer,zkuste mu napsat,popřípadě mi pošlete mail na martinrehak@email.cz a můžu vám říct,co jsem všechno dělal tak co jsi vše dělal? :roll: Citovat
Hexer Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2010 JMB proc reagujes na 2 mesice stary post? -----LOCK---- Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.