and.Adam Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 V mojí režii jsem se pokus rozjet jakžtakž web na téma iPhone her/aplikací. Mrkněte a zhodnoťte, díky :) http://iphone3g.hu.cz/ Každý den nové hry/aplikace =) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 No asi takto: Jeden myslím si opravdu dobrý projekt tu je... a to ipa.smajl.eu (od uživatele Anonymous_) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
and.Adam Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Jeslti se to můžu trochu kritizovat.... tak nelíbí se mi jak se u toho projektu jede spíš jen na kvantitu a né kvalitu... např. automatický boti... což mě na tom docela mrzí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 ja z ipasmajlu stahoval ale bohuzel obevil sem spoustu nefunkcnich linku a nini uz tam nejdou ty nove hry stahovat full rychlosti :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Chtelo by to koupit domenu, protoze kdyz je neco na free serverech jako ic / wz atd, tak to nema vetsinou budoucnost.. Jinak zkus zmenit skin.. Tenhle se mi moc nelibi (ale ostatnim mozna ano) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Jeslti se to můžu trochu kritizovat.... tak nelíbí se mi jak se u toho projektu jede spíš jen na kvantitu a né kvalitu... např. automatický boti... což mě na tom docela mrzí Je tam pouze jeden bot -> ipabot... bohužel, když nejsou lidi, kteří by to tam přidavali atp tam musí pomoct technika. Alespoň je tam vždy to nejnovější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
and.Adam Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Je tam pouze jeden bot -> ipabot... bohužel, když nejsou lidi, kteří by to tam přidavali atp tam musí pomoct technika. Alespoň je tam vždy to nejnovější. Rychlost je... ale je to na úkor kvality příspěvků.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 to pojetí i uspořádání se mi líbí, ale ctělo by to lepší design :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
and.Adam Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 to pojetí i uspořádání se mi líbí, ale ctělo by to lepší design :) Design šel trošku stranou přiznávám =D Tvořil jsem spíš s heslem v jednoduchosti je krása... =D Stále jsou přidávány další hry a aplikace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 nikde tam nevidim teda linky ke stažení.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 uplně dole je odkaz: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Klineš na jedno z toho a začne stahování ... //EDIT: damn it ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 tak tady je link treba... http://iphone3g.hu.cz/hry/needforspeedshift.html a jeste jak to mam dostat do ip a nainstalovat... takze to co je v sekci app store se da stahnout a sou to teda crackli aplikace a jak je dostanu do ip?? a to co je v sekci cydia tak je to jen info ze je to na cydii ke stazeni a mam stahnout a nainstalovat primo v mobilu z cydie? chapu to dobre?? edit: tak kdyz uz mi poradite kde to stahnou ty hry a apps.....tak mi aspon reknete jeste jak nebo pres co je mam dostat do iP.. jestli synchronizovat pres itunes nebo nejak nakopirovat do nejakej slozek?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moki Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Díky, sice už máme ipa.smajl.eu, ale paráda :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Chci videt, jak dlouho Ti vydrzi elan a budes rikat, ze nepotrebujes bota. Myslim, ze to nastane nejpozdeji, az budes mit alespon 1/4 prispevku, co je na ipe a reknes si, ze vlastne preklad (protoze v nicem jinem tu lepsi kvalitu nevidim.. ja tam mam dokonce delsi popis) a reup neni treba, ze jde hlavne o samotnou hru a tu 90% lidi hodnoti z obrazku/doporuceni nebo proste stahnou a zkusi. Ale fakt nevidim jedinou vyhodu oproti ipe, takze se ji pokusim najit: 1) je to malo aplikaci? 2) je to hnusnejsi design? 3) je to free hosting? 4) aha, asi je to ten ceskej popis (v prvnich cca - by voko - 100 clankach na ipe je take ,,lidsky" popis a je vetsinou mnohem delsi a kvalitnejsi, nez ten tvuj), kterej je tak kratkej, ze nic moc nerekne? Anglicky detailni popis + anglicky kratky popis je imho lepsi, nez jeden kratkej ceskej popis. - anglicky snad umi kazdy - ipa tak neni JEN pro cechy... - neni problem to prohnat pres nejaky prekladac a budu mit take cesky popis :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bios Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Toto je pěkné ale ipa.smajl se mi líbí víc ale uvidíme do budoucna .. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 No asi takto: Jeden myslím si opravdu dobrý projekt tu je... a to ipa.smajl.eu (od uživatele Anonymous_) co je na nem dobryho? je tam vetsi bordel nez v nevestinci,,, kde tam najsu nejlepe stahovane? nejvic me dostalo to > stahujte primo do ip plnou rychlosti, ale ja jsme ze stranek sosal 20 kb za s, a mam download 5MB.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 emoss: tak to nepouzivaj! nikto ti nekaze stahovat z ipa.smajl ... :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 emoss: tak to nepouzivaj! nikto ti nekaze stahovat z ipa.smajl ... :roll: ja ale tohle netvrdim... radsi pouzivam http://apptrackr.org/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 emosss, tak si naser a udelej nejakej projekt ty. Takovyhle blbecky miluju :dozey: Ze mas blbej peering s bananem neni muj problem. Zadnej bordel tam nevidim, nauc se psat, cist a prestan fetovat, pak ti to mozna take prijde jako dobry projekt. apptrackr v dobe smajlu nebyl... Takze zavri pysk a soupej nohama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 emosss, tak si naser a udelej nejakej projekt ty. Takovyhle blbecky miluju :dozey: Ze mas blbej peering s bananem neni muj problem. Zadnej bordel tam nevidim, nauc se psat, cist a prestan fetovat, pak ti to mozna take prijde jako dobry projekt. apptrackr v dobe smajlu nebyl... Takze zavri pysk a soupej nohama. omg...nechapu te, napisu kritiku na neco co udelas ty a hned je ze me fetak a blbecek, udelej si tam poradek, rozdel hry do kategorii a nebudu mit vitky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 omg...nechapu te, napisu kritiku na neco co udelas ty a hned je ze me fetak a blbecek, udelej si tam poradek, rozdel hry do kategorii a nebudu mit vitky btw: píše se výtky (někomu něco vytýkáš) :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 emosss - zopakuj si češtinu ;), doporučuju něco na způsob Pravopis českého jazyka Za druhé - neurážen někoho , když sám si udělal naprostý hovno JInak Any - ipa.smajl se mi taky líbilo více Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 emosss - zopakuj si češtinu ;), doporučuju něco na způsob Pravopis českého jazykaZa druhé - neurážen někoho , když sám si udělal naprostý hovno JInak Any - ipa.smajl se mi taky líbilo více prosimte, taky ti nerikam at pises cestinarsky lip... ale kdyz uz jsme u toho> kdyz pises za slove carku je to takhle blablabla, blablabla a ne bla , bla... a koncim v tohmle topici, any vyjadril svuj nazor a cele foum je s nim... ja sice dokazal hovno ale je lepsi nedelat nic nez delat neco co je stejne k hovnu, na ipa.smajl.eu je dobry co? hry jsou tam o den drive nez na jinych webech, neni tam poradek, zmatek jak prase, kdyz dam do vyhledavani hru, musim presne napsat, nazev. jediny co je na webu dobry je, ze je cesky... bb a ted me tady muzete kotlit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 O tvé inteligenci silně vypovídá tvůj počet kreditů , dále také tvoje vyjadřování Jinak prosím o vysvětlení "tohmle" tohle v Pravopise českého jazyka jaksi není, jinak diakritika ti asi v 17 taky nic neříká co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts