Jarisak Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Zdravim, posle mi nekdo pls odkaz na nakej sata kabel pres kerej by se dal flashnout xbox ? A pak jeste navod na rozebrani ....Predem diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Zdravim, posle mi nekdo pls odkaz na nakej sata kabel pres kerej by se dal flashnout xbox ? A pak jeste navod na rozebrani ....Predem diky Je to úplně normální s-ata kabel, nevím na co bys chtěl více odkazovat. Návodů na rozebrání na netu máš taky dost, stačí kouknout kolem a nebýt líný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Je úplně jedno jaký sata kabel koupíš. Návod máš třeba tady, je toho plný YT stačí hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 díky nemám teď čas na hledání za chvíli jedu pryč tak balim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jarisak
Zdravim, posle mi nekdo pls odkaz na nakej sata kabel pres kerej by se dal flashnout xbox ? A pak jeste navod na rozebrani ....Predem diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.