Jarisak Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2009 Zdravim, posle mi nekdo pls odkaz na nakej sata kabel pres kerej by se dal flashnout xbox ? A pak jeste navod na rozebrani ....Predem diky Citovat
0 romik Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2009 Zdravim, posle mi nekdo pls odkaz na nakej sata kabel pres kerej by se dal flashnout xbox ? A pak jeste navod na rozebrani ....Predem diky Je to úplně normální s-ata kabel, nevím na co bys chtěl více odkazovat. Návodů na rozebrání na netu máš taky dost, stačí kouknout kolem a nebýt líný Citovat
0 Kastan Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2009 Je úplně jedno jaký sata kabel koupíš. Návod máš třeba tady, je toho plný YT stačí hledat Citovat
0 Jarisak Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2009 díky nemám teď čas na hledání za chvíli jedu pryč tak balim :D Citovat
Otázka
Jarisak
Zdravim, posle mi nekdo pls odkaz na nakej sata kabel pres kerej by se dal flashnout xbox ? A pak jeste navod na rozebrani ....Predem diky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.