oZZe Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Jak už si několik lidí všimly, tak Aplikace Ultimate PSPTube před pár dny přestala na některých serverech fungovat (nějaký update scriptu, který jsou ted nekompatibilní nebo co...). Takže na psp-hacks.com so objevila aplikace DoTube, na které všechny servery fungují správně. Serveru je zatím oproti puvodní aplikaci poměrně málo, ale ty hlavní zustaly. http://www.psp-hacks.com/2009/11/12/gotube-v1-0-released-an-alternate-to-psptube/ http://www.edisk.cz/stahni/00783/127687_GoTube11.zip_3.16MB.html Zajímavou novinkou je, že pokud nakopírujete soubor ''GoTube.prs'' do ms0/psp/pspradioplayer mužete přímo z XMB (přes aplikaci Radio player v menu Network) updatovat seznam serveru. pozn.: pokud používáte plugin Game categories, musíte nechat GoTube mezi uncategorized (puvodní ms0/psp/game), jinak vám update nebude fungovat (aplikace ano) <object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=F5-evxBshWI&hl=cs_CZ&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=F5-evxBshWI&hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object> Info od RaZzeRa: Je venku verze 1.1 a YouTube již zase fachá. :) http://www.edisk.cz/stahni/00783/127687_GoTube11.zip_3.16MB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfred Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Funguje perfektně ;-) Musím potvrdit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajc Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 mám zajímavej problém když ten program pustim s vypnutou wifi tak běží jakmile ji pustim jde display do černa a musim na tvrdo vypínat to samí když to pustim už s puštěnou wifi...5.50 GEN-D2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Taky muzu doporucit pouzivam to uz asi tyden a videa se nacitaji na youtube opravdu rychle snad casem pridaji dalsi servery :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Nefunguje mi ten program. Mám 5.50gen-d2. Jakoby napíšu co chci vyhledat a tím končím - nic to nedělá klidně 10minut pokud to leží na stole. Mám tam jen nahoře bílou lištu a jinak černo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 a najel si si na servr na kterym to chceš vyhledat musíš zmáčknou select Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Jo jo jasně.. všechny ostatní servery videa vyhledají, ale youtube bohužel ne a kvůli tomu to hlavně chci. U mě se to chová úplně stejně jako Ultimate PSPTtube. Od té chvíle, co youtube právě změnil něco na svých stránkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Mám s tim taky problém. Všechno je OK do doby když si tim SELECTem nastavim tu YT lištu a chci pustit Site, místo toho aby mi naběhlo to okno na napsání toho co chci vyhledat tak je černej displej. Nevíte co s tim? E:// tak po nastavení tý lišty musim zmačknout O + X, tam mi vyjede ta tabulka, napíšu jaký videa hledam a vyjede to, super prográmek! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 nevím ale mě všechny servry fungujou super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawor Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Funguje, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franki Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 jasnačka je to super funguje vsetko :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey69 Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Mě to nejde updatnout jen se mi zobrazí servery který tam mám ale uz ne ty ktery si tam chci dat. Nemáte nahodou vsechny servery kdyz tak mi je poslete najdeteje v PSP/Game/Gotube/site Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icy32 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Program funguje dobře, videa se načtou, ale některé mají hnusné barvy a jsou přes ně červené pruhy. Nevíte čím to může být ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 ja sem to par dnu zpet zkousel rozjet a nevalilo to. Jaky mas v PSP FW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icy32 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 mám 5.50 GEN-D2, ale některé vide jdou bez chyby a jiné jsou hnusné .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Únor 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 no tak po dlaším updatu youtubu je i tato aplikace nefunkční (pouze pro server youtube.com ostatní fungují správně).....sám jsem to včera zkoušel edit: jinak k tomu, že některá videa jsou černobílá a ''mají přes sebe pruhy'' - nejsem si tim jistý, ale myslim, že to má něco společnýho s tim, jestli video neni dostupný i v HD kvalite (ano vim, že na youtubu se dá kvalita nastavit, ale myslim, že ta aplikace s tim jednoduše nepočítá)....jak řikám, je to jenom odhad, ale jestli s tim máte někdo zkušenost: sem s ní ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Je venku verze 1.1 a YouTube již zase fachá. :) http://www.edisk.cz/stahni/00783/127687_GoTube11.zip_3.16MB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 connect tak sem si to stahl a muzu potvrdit ze jede jak ma ;) dik ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScateR Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 jdou na tom poustet videa z jinych serveru nez jen z Youtube?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonyt Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Ano to jdou :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScateR Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 a jak to v tom programu nastavim mam tu jen youtube,Favorites,Playlist a Onse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonyt Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 No jako první si musíš nakopírovat ten soubor na MS co je napsanej nahoře. Pak najedes v XMB na Network a tam na Internet Radio a das GoTube Update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScateR Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 nechapu co kam nakopirovat. mam to v psp ale nevim jak zadat dalsi server jinej nez youtube. co je MS a XMB .. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonyt Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=53990 XMB - menu PSP Memory Stick Pro Duo - MS, paměťová karta Stačí se jen podívat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScateR Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 a to nevadi kdyz to mam flashnute?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.