Lowerider Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Zdravím... Mám otázečku mám tento monitor (http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=55038) chtěl bych se zeptat co si musím koupit aby mi na něm jel Xbox ? (HDI kabel mam skrz ten hraju na plazmě u rodiču :D) Předem děkuji za rady v teto oblasti nejsem zrovna přeborník :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Koupit si VGA kabel pro Xbox 360. Najdeš ho levně na aukro.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ondatra Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Kup kabel HDMI-DVI, nebo jestli mas hdmi kabel tak si kup jen redukci do DVI na HDMI. maj ho ve vetsine PC obchodů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lowerider Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Co bude lepší ten HDMI-DVI nebo VGA ? myslím jako lepší obraz (cenově vydou skoro nastejno co sem se koukal) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 urcite HDMI-DVI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lowerider Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 urcite HDMI-DVI... oki diky .. ještě otázečka..Pojede mi to HDMI na tom monitoru ? nikde sem se totiž nedočetl že podporuje přehravaní HDMI tak proto se rači ptám .. Takže když si koupim tento http://www.nejlevnejsipocitace.cz/shop/kabel-dvim-hdmi-m-2m-p-21709.html tak mi pojede na monitoru Xko normalně v HDMI ? :) sry sem gramla :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ondatra Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Z vlastni zkusenosti vim, ze kdys to pripojis hdmi-dvi kabelem k monitoru 1650x1050 tak ti to v nastaveni nabidne i tohle rozlisení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lowerider Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 oki diky ... A k tomu budu ještě něco potřebovat aby mi jel zvuk že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 oki diky ... A k tomu budu ještě něco potřebovat aby mi jel zvuk že ? Ano...zvukovy adapter od MS, alebo kabel k X360 rozlusknut, aby sa vosiel popri HDMI a z neho 2x audio cinch, resp. opticky vystup, ak ten kabel ho ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lowerider Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Ano...zvukovy adapter od MS, alebo kabel k X360 rozlusknut, aby sa vosiel popri HDMI a z neho 2x audio cinch, resp. opticky vystup, ak ten kabel ho ma. Oki díky ... Vygooglil jsem navod jak na to :) díky moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lowerider
Zdravím...
Mám otázečku mám tento monitor (http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=55038) chtěl bych se zeptat co si musím koupit aby mi na něm jel Xbox ? (HDI kabel mam skrz ten hraju na plazmě u rodiču :D)
Předem děkuji za rady v teto oblasti nejsem zrovna přeborník :wohow:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.